تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
پیش بینی قیمت دلار فردا یکشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۴

دلار در قله تاریخی؛ کارشناسان چه می‌گویند؟

قیمت دلار روز شنبه در کانال ۱۰۲ هزار تومانی بازگشایی شد و تا کانال ۱۰۴ هزار تومانی هم پیش‌روی کرد، اما در پایان معاملات افت محدودی داشت و با رقم ۱۰۳ هزار تومان بسته شد. کارشناسان اقتصادی معتقدند در صورتی که فضای هیجانی در بازار حاکم باشد و تحولات سیاسی جدیدی اعلام نشود، احتمالاً قیمت دلار در روز یکشنبه در سطح بالای ۱۰۳ هزار تومان معامله خواهد شد.

کد خبر: ۱۸۹۲۹۱
۱۷:۵۱ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۴

دلار در قله تاریخی؛ کارشناسان چه می‌گویند؟

دیدارنیوز: قیمت دلار در شروع معاملات نخستین روز هفته با افزایش بیش از سه هزار تومانی نسبت به روز پنجشنبه، وارد کانال ۱۰۳ هزار تومانی شد. نوسانات اخیر بازار ارز در پی اخبار مربوط به فعال‌سازی مکانیسم ماشه و افزایش نگرانی‌های سیاسی، انتظارات تورمی را به شدت افزایش داده است.

قیمت دلار در اولین روز کاری هفته با روند صعودی بازگشایی شد. قیمت دلار روز شنبه در کانال ۱۰۲ هزار تومانی بازگشایی شد و تا کانال ۱۰۴ هزار تومانی هم پیش‌روی کرد، اما در پایان معاملات افت محدودی داشت و با رقم ۱۰۳ هزار تومان بسته شد. این اسکناس نسبت به آخرین معامله نقدی هفته گذشته افزایش دو هزار و ۹۰۰ تومانی داشت.

معامله‌گران می‌گویند جهش قیمتی در بازار ارز تحت تاثیر نگرانی‌ها از احتمال فعال‌سازی مکانیسم ماشه و تحولات سیاسی اخیر به وقوع پیوسته است.

بررسی بازار ارز حاکی از رشد تقاضا، کاهش عرضه و فضای هیجانی است. کارشناسان اقتصادی معتقدند این روند صعودی در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت.

پیش بینی قیمت دلار

کارشناسان اقتصادی معتقدند در صورتی که فضای هیجانی در بازار حاکم باشد و تحولات سیاسی جدیدی اعلام نشود، احتمالاً قیمت دلار در روز یکشنبه در سطح بالای ۱۰۳ هزار تومان معامله خواهد شد. فعالان بازار ارز پیش‌بینی می‌کنند که با توجه به فضای ملتهب و تاثیر اخبار منفی احتمالی از مذاکرات ایران و غرب، قیمت دلار ممکن است به سقف‌های جدید نزدیک شود.

از سوی دیگر، اگر بانک مرکزی در مدیریت عرضه ارز موفق شود یا اخبار مثبتی از تحولات سیاسی منتشر شود، ممکن است قیمت دلار کمی تعدیل شود. کارشناسان بر این باورند که قیمت دلار در کوتاه‌مدت همچنان تابع تحولات سیاسی و سیگنال‌های منفی یا مثبت در خصوص مکانیسم ماشه خواهد بود.

تحلیلگران اقتصادی توصیه می‌کنند سرمایه‌گذاران همچنان از تصمیمات هیجانی پرهیز کنند و با دقت اخبار سیاسی را دنبال کنند.

قیمت تتر ۱۰۴ هزار تومانی شد

درهم امارات روز شنبه روی رقم ۲۸ هزار و ۴۰۰ تومانی معامله شد. تتر نیز روی رقم ۱۰۴ هزار ۵۰ تومان معامله شد.

پوند انگلیس روی رقم ۱۳۷ هزار ۲۲۰ تومان بسته شد. یورو نیز روی رقم ۱۲۰ هزار و ۷۱۰ تومان معامله شد.

اسکناس دلار روز شنبه در مرکز مبادله روی رقم ۷۱ هزار و ۹۸۴ هزار تومان ایستاد. حواله دلار نیز با رقم ۶۹ هزار و ۸۸۷ تومان معامله شد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها