تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
پیش ‌بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه ۲ مهر ۱۴۰۴

دلار به کانال ۱۰۳ هزار تومانی برگشت/ نرخ ارز به اخبار سیاسی گره خورد

قیمت دلار روز سه‌شنبه با کاهش نزدیک به دو هزار تومانی در کانال ۱۰۲ هزار تومانی بازگشایی شد، اما افزایش تقاضا دلار را افزایشی کرد و این اسکناس به کانال ۱۰۳ هزار تومانی برگشت.

کد خبر: ۱۹۰۴۱۶
۱۷:۳۸ - ۰۱ مهر ۱۴۰۴

دلار به کانال ۱۰۳ هزار تومانی برگشت/ نرخ ارز به اخبار سیاسی گره خورد

دیدارنیوز: قیمت دلار روز سه‌شنبه در کانال ۱۰۲ هزار تومانی بازگشایی شد و نسبت به آخرین معامله روز دوشنبه افت نزدیک به دو هزار تومانی داشت؛ اما در پایان معاملات روز سه‌شنبه افزایش تقاضا، قیمت دلار را به کانال ۱۰۳ هزار تومانی برگرداند. معامله‌گران معتقدند بازار ارز همچنان درگیر ریسک‌های سیاسی است، اما افزایش عرضه و کاهش تقاضای سفته‌بازانه باعث شده روند صعودی این اسکناس موقتا متوقف شود.

قیمت دلار روز سه‌شنبه با کاهش نزدیک به دو هزار تومانی در کانال ۱۰۲ هزار تومانی بازگشایی شد، اما افزایش تقاضا دلار را افزایشی کرد و این اسکناس به کانال ۱۰۳ هزار تومانی برگشت. قیمت دلار در آخرین معامله روز سه‌شنبه با رقم ۱۰۳ هزار و ۴۰۰ تومانی بسته شد و نسبت به روز دوشنبه افت هزار تومانی داشت.

فعالان بازار معتقدند ورود عرضه‌های سنگین از سوی بازارساز و عقب‌نشینی خریداران هیجانی نقش اصلی را در توقف رشد قیمت دلار داشته است.

پیش بینی قیمت دلار

کارشناسان اقتصادی می‌گویند چشم‌انداز دلار همچنان به اخبار سیاسی گره خورده است. آنها معتقدند در صورت نبود سیگنال‌های منفی، احتمال ماندگاری قیمت دلار در محدوده ۱۰۳ تا ۱۰۴ هزار تومان در معاملات روز چهارشنبه وجود دارد؛ اما در صورتی که سیگنال منفی روانه بازار‌ها شود، سطح ۱۰۴ هزار تومان می‌تواند دوباره مورد آزمایش قرار گیرد.

به نظر می‌رسد بازارساز در روز‌های آینده نیز سیاست تزریق هدفمند ارز را دنبال خواهد کرد و همین موضوع، سناریوی تثبیت در کانال ۱۰۳ هزار تومانی را تقویت می‌کند.

تتر به کانال ۱۰۳ هزار تومانی برگشت

درهم امارات در معاملات روز سه‌شنبه روی رقم ۲۸ هزار و ۲۰۰ تومان قرار گرفت و نسبت به روز دوشنبه افت ۲۵۰ تومانی داشت. تتر با رقم ۱۰۳ هزار و ۲۰۰ تومان معامله شد.

پوند انگلیس با رقم ۱۳۹ هزار و ۶۷۰ تومان معامله شد و قیمت یورو نیز در رقم ۱۲۲ هزار تومانی بسته شد.

حواله دلار در مرکز مبادله روی رقم ۶۹ هزار و ۸۷۴ تومان ایستاد. اسکناس دلار نیز با رقم ۷۱ هزار و ۹۷۱ تومان معامله شد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر