تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
ادعای نیکوس کریستودولیدس درباره قابلیت‌های هسته‌ای تهران

نگرانی قبرس از درگیری ایران و اسرائیل؛ کشور ما در خطر است

نیکوس کریستودولیدس، رئیس جمهور قبرس نسبت به درگیری میان ایران و اسرائیل ابراز نگرانی کرد و مدعی شد که اگر تهران به قابلیت‌های هسته‌ای دست یابد، کشور او نیز در خطر است، چون فقط ۳۰ دقیقه با اسرائیل فاصله دارند.

کد خبر: ۱۸۸۶۹۰
۱۴:۲۵ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۴

نگرانی قبرس از درگیری ایران و اسرائیل؛ کشور ما در خطر است

دیدارنیوز: رئیس‌جمهور قبرس هشدار داد درگیری میان ایران و رژیم صهیونیستی می‌تواند به قبرس نیز سرایت کند.

«نیکوس کریستودولیدس» رئیس جمهور قبرس در اظهاراتی نسبت به درگیری میان ایران و اسرائیل ابراز نگرانی کرد و هشدار داد که رویارویی میان این دو، می‌تواند به قبرس هم برسد.

او که با یک پادکست بریتانیایی گفت‌و‌گو می‌کرد با تکیه بر ادعا‌های بی‌اساس غرب علیه ماهیت برنامه هسته‌ای ایران مدعی شد: اگر ایران به قابلیت‌های هسته‌ای دست یابد، کشور ما نیز در خطر است. ما ۳۰ دقیقه با اسرائیل فاصله داریم.

رئیس‌جمهور قبرس در ادامه رژیم صهیونیستی را نزدیک‌ترین متحد کشورش در منطقه توصیف و بر اهمیت روابط دوجانبه با تل‌آویو در بحبوحه بی‌ثباتی فزاینده در غرب آسیا تأکید کرد.

به نوشته روزنامه جروزالم پست، وی همچنین به دیدار‌های اخیر خود با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اشاره و خاطرنشان کرد که قبرس از راه‌حل دو کشوری حمایت می‌کند.

او مدعی شد که قبرس در تلاش است تا از طریق بندر اشدود، کمک‌های بشردوستانه را به غزه برساند.

رئیس جمهور قبرس در بخش دیگری از صحبت‌های خود از جامعه بین‌المللی و کشور‌های غربی انتقاد و آنها را به داشتن استاندارد‌های دوگانه متهم کرد. او گفت: هر زمان که می‌خواهیم سلاح نظامی بفروشیم، این کشور‌ها را به رسمیت می‌شناسیم، اما در عین حال، اولین کسانی هستیم که از آنها انتقاد می‌کنیم. چرا همین انتقاد را در مورد آنچه ترکیه در قبرس انجام می‌دهد، اعمال نمی‌کنیم؟

کریستودولیدس استدلال کرد که «قوانین بین‌المللی بر اساس قدرت دولتی که آن را تفسیر می‌کند، به کار گرفته می‌شوند.» او همچنین بی‌ثباتی منطقه را به شکست‌های جهانی مرتبط دانست و افزود: شکست‌های منطقه به دلیل جامعه بین‌المللی است. به دلیل بهار عربی که به زمستان عربی تبدیل شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر