تیتر امروز

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
مدیرعامل ایران‌ایر خبر داد

آغاز فروش بلیت پروازهای اربعین از چهارشنبه

حسین خانلری، مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، از آغاز فروش بلیت پرواز‌های اربعین از فردا (۲۵ تیرماه) خبر داد و گفت: فروش چارتری بلیت در بازه زمانی ۱۳ تا ۲۶ مردادماه به‌طور کامل ممنوع است.

کد خبر: ۱۸۷۱۹۰
۱۱:۵۶ - ۲۴ تير ۱۴۰۴

آغاز فروش بلیت پروازهای اربعین از چهارشنبه

دیدارنیوز: مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، از آغاز فروش بلیت پرواز‌های اربعین از فردا (۲۵ تیرماه) خبر داد و گفت: فروش چارتری بلیت در بازه زمانی ۱۳ تا ۲۶ مردادماه به‌طور کامل ممنوع است.

حسین خانلری در گفت‌و‌گو با ایسنا، با اشاره به برنامه‌ریزی ویژه برای انجام پرواز‌های اربعین اظهار کرد: بلیت پرواز‌های هما به مقصد نجف با نرخ مصوب، به‌صورت پلکانی و متوازن، تنها از طریق سایت رسمی این شرکت به نشانی iranair.com عرضه خواهد شد.

وی با بیان اینکه شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان نهاد حاکمیتی تابع قیمت‌های مصوب است، گفت: نرخ بلیت‌ها براساس مصوبات سازمان هواپیمایی کشوری تعیین می‌شود.

مدیرعامل ایران‌ایر با اشاره به تجربه موفق عملیات حج تمتع و میانگین پایین تأخیر پرواز‌ها در ماه‌های اخیر، این تجربه را الگویی برای اجرای منظم و دقیق پرواز‌های اربعین دانست و از نظارت جدی بر فرآیند فروش بلیت‌ها خبر داد.

وی در خصوص ظرفیت پرواز‌های اربعین خاطرنشان کرد: با بهره‌گیری از شش فروند هواپیمای پهن‌پیکر و انجام روزانه ۱۰ سکتور پرواز امکان جابجایی ۳۰ هزار زائر در ایام اربعین هدف‌گذاری شده است.

خانلری همچنین با اشاره به مسیر‌های پروازی ایران ایر در ایام اربعین گفت: علاوه بر پرواز‌های برنامه‌ای تهران – نجف و مشهد – نجف (و بالعکس)، پرواز‌های فوق‌العاده‌ای از استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، ایلام، خوزستان و کرمانشاه نیز برنامه‌ریزی شده است که اطلاعات تکمیلی آن از طریق کانال‌های رسمی شرکت اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی در پایان تصریح کرد: برای پیگیری امور پرواز‌های اربعین، کارگروهی ویژه تشکیل شده است که به‌صورت روزانه روند اجرای عملیات رصد و پیگیری می‌شود تا خدماتی مطلوب، منظم و بدون حاشیه به زائران اربعین حسینی ارائه شود.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير