تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
واکنش سازمان هواپیمایی به اطلاعیه سازمان حمایت

ایرلاین‌ها گرانفروشی نکردند!

سرپرست معاونت هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی، پس از اطلاعیه سازمان حمایت درباره برخورد با دو شرکت هواپیمایی به دلیل افزایش غیرقانونی قیمت بلیت هواپیما اعلام کرد: این مساله ربطی به گرانفروشی ندارد و تنها یکسان‌سازی صورت گرفته است.

کد خبر: ۱۳۲۱۱۶
۱۲:۱۰ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۱

ایرلاین‌ها گرانفروشی نکردند!

دیدارنیوز: درپی اطلاعیه سازمان حمایت درباره برخورد با دو شرکت هواپیمایی به دلیل افزایش غیرقانونی قیمت بلیت هواپیما، سرپرست معاونت هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی اعلام کرد: این مساله ربطی به گرانفروشی ندارد و تنها یکسان‌سازی صورت گرفته است.

پنج‌شنبه هفته گذشته سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان اعلام کرد که با توجه به گزارش‌های رسیده مبنی بر افزایش نرخ بلیط هواپیما در چند روز اخیر از سوی تعدادی از شرکت‌های هواپیمایی در برخی از مسیر‌های پروازی داخلی، طی بررسی‌های انجام شده مشخص شد تغییرات ایجاد شده در نرخ‌های بلیط از سوی دو شرکت هواپیمایی و بدون هماهنگی با ستاد تنظیم بازار صورت گرفته است؛ بنابراین ضمن جلب توجه کلیه شرکت‌های هواپیمایی به رعایت ضوابط، تاکید می‌شود با هرگونه افزایش قیمت که مراحل قانونی را طی نکرده و به تایید ستاد تنظیم بازار نرسیده باشد، مطابق ضوابط برخورد خواهد شد.

حسن خوشخو – سرپرست معاونت هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری - در این باره اظهار کرد: این مساله ارتباطی با گرانفروشی ندارد، اما در زمان تصویب و تایید نرخ‌نامه اخیر برای نرخ هواپیما برخی از مسیر‌های خاص در برخی از مناطق کشور بنا به ملاحظات اجتماعی و اقتصادی با قیمت کمتری در نظر گرفته شد.

وی ادامه داد: برای تعیین قیمت بلیت هواپیما نرخ هر صندلی را به ازای هر ساعت پرواز تصویب کردیم و همواره قیمت بلیت هواپیما براین اساس محاسبه و تصویب شده است.

سرپرست معاونت هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: به عنوان مثال اگر نرخ هر ساعت پرواز برای یک صندلی ۱۰۰۰ تومان تصویب شده است برای برخی از شهرستان‌ها برای حمایت از مردم و رونق صنعت هوانوردی در آن مناطق ۸۰۰ تومان تعیین شد، اما درگذر زمان براساس میزان تقاضای موجود و کاهش عرضه شرکت‌های هواپیمایی تمایل کمتری برای پرواز به این شهر‌ها دارند. براین اساس مکانیزم تعیین بلیت هواپیما در این شهر‌ها با دیگر مناطق کشور یکسان‌سازی شده است.

خوشخو با بیان این‌که براساس قانون برنامه پنجم تعیین نرخ بلیت هواپیما، آزاد سازی شده و در شورای عالی هواپیمایی نرخ محاسبه شده از سوی انجمن شرکت‌های هواپیمایی مورد تایید قرار می‌گیرد، ادامه داد: اگر قرار باشد نرخ بلیت هواپیما در مسیر‌هایی تغییر کند یا افزایش یابد باید با اطلاع سازمان هواپیمایی کشوری و تایید در شورای عالی هواپیمایی باشد، اما دراین مورد افزایش غیرقانونی قیمت یا گرانفروشی صورت نگرفته است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
0
0
گرانی کم وبیش هست خوش بحال گرانفروشان. که خوشایند ایران نیست
سال 1367 میگفتند گرانفروشان. ننگ جامعه هستند درقرآن. نهی شدهاست
عواقب خوبی ندارد چندان توجهی نمیشود چون مدتی کرونا شد بازاری باید
بااین کارها. جان بگیرد بهترت ازراه حلال باشد انشالله
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
پرطرفدارترین ها