تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
جنگ ایران و اسرائیل

مرعشی: جنگ جز خسارت چیزی ندارد و دیپلماسی باید آغاز شود

حسین مرعشی، دبیرکل کارگزاران سازندگی درباره تجاوز نظامی اسرائیل و جنگ با ایران گفت: جنگ جز خسارت چیزی ندارد و دیپلماسی باید آغاز شود.

کد خبر: ۱۸۵۹۹۵
۰۹:۳۵ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۴

مرعشی: جنگ جز خسارت چیزی ندارد و دیپلماسی باید آغاز شود

دیدارنیوز: دبیرکل کارگزاران سازندگی، حمله تروریستی اسرائیل به کشورمان را نتیجه هماهنگی آمریکا و اسراییل عنوان و تاکید کرد: برای پایان جنگ باید دیپلماسی فعال شود.

سید حسین مرعشی در گفت‌و‌گو با ایرنا، علت حمله تروریستی رژیم صهیونیستی را عدم تحقق مطالبات زیاده‌خواهانه آمریکایی‌ها در جریان مذاکرات عنوان کرد.

وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها در جریان مذاکرات خواسته‌هایی داشتند که تحقق آنها ممکن نبود، گفت: آنها تاکید بر غنی‌سازی صفر بود که ایران طبیعتا نمی‌توانست از این حق خود صرف‌نظر کند.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی تاکید کرد: در چنین فضایی اسرائیلی‌ها با هماهنگی ترامپ وارد فاز نظامی شدند تا بتوانند این خواسته را بر ایران تحمیل کنند؛ هدف اولیه آنها نابودی کامل تاسیسات هسته‌ای ما بود که البته موفق نشدند.

مرعشی با بیان اینکه این جنگ یک جنگ کلاسیک نیست که سرباز با سرباز بجنگد و مردم بتوانند نقش آفرینی مستقیم داشته باشند، تصریح کرد: این جنگ نبرد سلاح و تکنولوژی است و همین که مردم صبوری کردند و سختی‌های این روز‌ها را تحمل کردند و منسجم از حفظ تمامیت ارضی کشور دفاع کردند رسالت خودشان را انجام دادند.

وی اظهار کرد: قوای مسلح ما علیرغم غافلگیری اولیه که منجر به از دست دادن جمعی از فرماندهان‌مان شد، توانستند شرایط را متعادل کنند و در ادامه پاسخ مناسبی به رژیم صهیونیستی دادند.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی با بیان اینکه از این لحظه به بعد دیپلماسی نقش اول را بازی می‌کند - که از ناکامی اسرائیل و موفقیت نسبی رزمندگان استفاده کرده و مسیر را از جنگ به سمت دیپلماسی هدایت کنند - گفت: رژیم صهیونیستی تاکنون دستاوردی نداشتند و گرچه هزینه‌هایی به ما تحمیل کرده، اما خودشان هم ضربه خوردند.

وی با اشاره به اینکه اسرائیل نتوانست تاسیسات اتمی ما را از بین ببرد، افزود: لازمه این کار ورود مستقیم آمریکایی‌ها به درگیری است که به نظر نمی‌رسد چنین اتفاقی بیفتد، چون هیچ تهدیدی از ناحیه ایران متوجه آمریکا نبوده که بخواهد به آن بهانه وارد این جنگ شود.

مرعشی افزود: در صورت ورود آمریکایی‌ها به جنگ هم این‌گونه نخواهد بود که درگیری با یک زد و خورد بین طرفین تمام شود؛ در این صورت حتما جنگ طولانی‌مدتی در پیش خواهد بود، اما هم متحدان آمریکا و هم افکار عمومی دنیا با این جنگ مخالفند، کنگره هم همراهی نمی‌کند.

وی اظهار کرد: تنها راه راه دیپلماسی است، هرچند ترامپ با موضع‌گیری‌های متناقضی که داشته شأن رئیس‌جمهور آمریکا را پایین آورده و همزمان با تهدید و توهین نشان داده حتی برای مذاکره هم قابل اعتماد نیست!

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی گفت: جنگ جز خسارت چیزی ندارد و دیپلماسی باید آغاز شود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر