تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...
گرانی و گرانی بیشتر، هدیه مسوولان به مردم ..!

شوک ایران‌خودرو به بازار/ گرانی تا ۷۱ میلیون! +جدول

افزایش نرخ کارخانه‌ای محصولات ایران‌خودرو، بازار را وارد فاز جدیدی از رشد قیمتی کرده و خودرو‌هایی مانند دنا پلاس، پژو ۲۰۷، سورن پلاس و تارا بین ۲۴ میلیون تا ۷۱ میلیون تومان افزایش قیمت داشته‌اند!

کد خبر: ۱۸۵۶۹۲
۱۰:۲۰ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۴

شوک ایران‌خودرو به بازار/ گرانی تا 71 میلیون! +جدول

دیدارنیوز: قیمت خودرو امروز ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد. افزایش نرخ کارخانه‌ای محصولات ایران‌خودرو، بازار را وارد فاز جدیدی از رشد قیمتی کرده است. خودرو‌هایی مانند دنا پلاس، پژو ۲۰۷، سورن پلاس و تارا بین ۲۴ میلیون تا ۷۱ میلیون تومان افزایش قیمت داشته‌اند، در حالی که شرکت‌های دیگر فعلاً سکوت اختیار کرده و تغییر چندانی در نرخ‌ها پیدا نکرده‌اند.

با اعلام افزایش قیمت کارخانه محصولات ایران خودرو در عصر روز سه‌شنبه بازار خودرو با شوکی ناگهانی روبه‌رو شد. ابلاغ قیمت‌ها از سوی ایران‌خودرو، به‌رغم لغو آن توسط وزارت صمت، تأثیر خود را گذاشت و قیمت‌های بازار این شرکت به سرعت افزایش پیدا کردند. این افزایش‌ها در برخی خودرو‌های پرفروش ایران‌خودرو امروز بین ۹ میلیون تا ۷۱ میلیون تومان به چشم می‌خورد.

اما در سوی دیگر بازار، شرکت‌هایی نظیر سایپا، مدیران خودرو، کرمان موتور و بهمن موتور امروز واکنش خاصی به تحولات نشان نداده‌اند. بررسی‌ها نشان می‌دهند که قیمت محصولات این شرکت‌ها یا بدون تغییر باقی مانده یا با نوساناتی تا ۸۰ میلیون تومان مواجه شده‌اند. به نظر می‌رسد این شرکت‌ها منتظر تثبیت وضعیت حقوقی و اجرایی قیمت‌ها هستند و هنوز قصدی برای همراهی با افزایش قیمت ایران‌خودرو ندارند.

با اینکه وزارت صمت به صراحت اعلام کرده که قیمت‌های جدید ایران‌خودرو «فاقد اعتبار» است، اما بازار درعمل آن را پذیرفته است. به نظر می‌رسد اعتماد بازار به سیگنال‌های رسمی کاهش یافته و همین بی‌اعتمادی باعث شده خودرو‌های ایران خودرو امروز با قیمت‌هایی معامله شوند که در واقع، تائید نشده‌اند.

قیمت خودرو در بازار اخلی

قیمت خودرو امروز در بازار داخلی با افزایش قابل توجهی روبه‌رو شد.

سورن پلاس XU۷P تا لحظه کنونی با ۶۲ میلیون تومان گران شده و با نرخ ۸۱۰ میلیون تومان در بازار قدم گذاشته است.

تارا اتوماتیک V۴ پس از افزایش قیمت محصولات کارخانه بیشترین میزان رشد را نسبت به دیگر محصولات ایران خودرو به خود گرفته است. خودرو مذکور هم‌اکنون با رشد ۷۱ میلیون تومانی به قیمت یک میلیارد و ۲۷۰ میلیون تومان رسیده است.

دنا پلاس بورسی که در سبد افزایش قیمت محصولات کارخانه‌ای قرار گرفته است امروز با رشد ۶۴ میلیون تومانی در بازار به قیمت یک میلیارد تومان عرضه می‌شود.

پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک با رشد ۴۰ میلیون تومانی در مرز ۹۰۰ میلیون تومان جا خوش کرده است.

ساینا S از ابتدای روند معاملات روز جاری با رشد ۱۸ میلیون تومانی به قیمت ۵۴۰ میلیون تومان رسیده است.

شاهین GL از دیگر خودرو‌های داخلی شرکت سایپاست که با افزایش ۳۰ میلیون تومانی مرز ۹۰۰ میلیون تومانی را رد کرده و به مبلغ ۹۲۰ میلیون تومان به مشتری تحویل داده می‌شود.

شوک ایران‌خودرو به بازار/ گرانی تا 71 میلیون! +جدول

قیمت خودرو در بازار مونتاژی

X۳۳ کراس (اتوماتیک) یک کراس‌اوور‌های مونتاژی که رقابت تنگاتنگی با بک X۳ دارد امروز با ریزش ۱۵ میلیون تومانی به قمیت یک میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان رسیده است

جک J۴ آپشنال با کاش پنج میلیون تومانی به قیمت ۹۶۰ میلیون تومان در بازار معامله می‌شود.

فیدلیتی (۷ نفره) یکی از نوسانی‌ترین محصولات بهمن موتور، که حدود ۱۰ میلیون تومان ارزان شده و به محدوده دو میلیارد و ۲۰۵ میلیون تومان بازگشته است.

لاماری ایما یکی دیگر از محصولات مونتاژی در مرز دو میلیارد و ۲۷۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

لونا GRE به عنوان اولین خودرو برقی شرکت ایران خودرو امروز با ریزش ۳۰ میلیون تومانی در محدوده یک میلیارد و ۹۳۵ میلیون تومان گام نهاده است.

شوک ایران‌خودرو به بازار/ گرانی تا 71 میلیون! +جدول

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد