تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
مسوولان کشور و دوباره قطع اینترنت و ارتباطات در ایران و مشکلات شدید برای مردم .. حتی گوگل و جیمیل هم باز نمی‌شود .. هیچی!

اینترنت سراسر کشور قطع شد!/ دسترسی فقط به سایت‌ها و پلتفرم‌های داخلی

مسوولان کشور بازهم اینترنت را به روی مردم بستند، آن هم در حالی که اسرائیل وحشیانه در حال حمله به نقاط مختلف کشور است و مردم به ارتباطات و اینترنت بین‌الملل خیلی بیشتر از اینترنت داخلی و چند تا پیام رسان داخلی نیاز دارند. حتی نمی‌توان گوگل را باز کرد و به جستجو پرداخت یا جیمیل را باز کرد و پیامی فرستاد. مسوولانی که مشکلات اقتصادی زیادی برای مردم ایجاد کرده‌اند و همچنان این همه گرانی و بدبختی با یک جنگ تازه ادامه دارد ..

کد خبر: ۱۸۵۹۸۲
۱۸:۳۱ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۴

اینترنت سراسر کشور قطع شد!/ دسترسی فقط به سایت‌ها و پلتفرم‌های داخلی

دیدارنیوز: بررسی‌ها نشان می‌دهد از حوالی ساعت ۱۶:۳۰ امروز، چهارشنبه ۲۸ خرداد، اینترنت در سراسر کشور قطع شده است. در حال حاضر تنها امکان دسترسی به برخی وبسایت‌ها و پلتفرم‌های داخلی وجود دارد.

به نقل از دیجیاتو، روابط عمومی وزارت ارتباطات درباره چرایی این اتفاق، به اطلاعیه این وزارتخانه در روز شنبه ۲۴ خرداد اشاره کرد و گفت: «ما یک اطلاعیه دادیم و همان اطلاعیه پابرجاست؛ چراکه شرایط خاص است!». او توضیحات بیشتری در این باره نداد.

وزارت ارتباطات روز شنبه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد با توجه به شرایط ویژه کشور و با تدابیر مراجع ذی‌صلاح، موقتا محدودیت‌هایی بر اینترنت کشور اعمال شده و با بازگشت وضعیت به حالت عادی، محدودیت‌های مذکور رفع خواهد شد. پلیس فتا نیز روز گذشته در گفت‌و‌گو با مهر، علت قطع چند ساعته اینترنت را حملات سایبری عنوان کرده بود.

یادآور می‌شود ظهر امروز، «فاطمه مهاجرانی»، سخنگوی دولت با حضور در شبکه خبر سیما گفت تا زمانی که اضطرار وجود نداشته باشد، به‌سراغ اینترنت ملی نخواهند رفت: «اما طبیعتا تاکید می‌کنم که حفظ امنیت و سلامت شهروندان برای ما نکته‌ای ضروری است.»

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۱
اینترنت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
0
0
سلام ممکنه این شرایط تا مدت ها ادامه داشته باشه باید ارتباط ما با دنیا قطع باشه این چه طرز برخورد با مسائل است. اینترنت الان یکی از مهمترین ابزار زندگی همه مردم است. باید هر چه زودتر برقرار بشه
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر