تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
پزشکیان بر این باور است که باید میدان را برای مردم باز کرد تا خودشان وارد عمل شوند

حاجی‌میرزایی: باید دست مردم را بگیریم و بگوییم به حمایت شما نیاز داریم

محسن حاجی میرزایی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: از زمانی که اعلام کردیم مردم کنار بروند و ما برایشان تصمیم بگیریم، عملاً آن ظرفیت مردمی را خاموش کردیم. اکنون باید این مسیر را بازگردانیم، دست مردم را بگیریم و به‌آن‌ها بگوییم به حمایت شما نیاز داریم.

کد خبر: ۱۸۸۲۱۰
۱۷:۰۰ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۴

حاجی‌میرزایی: باید دست مردم را بگیریم و بگوییم به حمایت شما نیاز داریم

دیدارنیوز: رئیس دفتر رئیس جمهور با تأکید بر ظرفیت عظیم مشارکت مردمی در حل مسائل کشور، گفت: باید به جای تکیه صرف بر منابع و امکانات دولتی، مردم را به‌عنوان دارایی ملی شناخت و در فرآیند حل مسائل اجتماعی، اقتصادی و آموزشی مشارکت داد؛ تجربه‌های موفق مدرسه‌سازی مردمی نشان می‌دهد که احساس مالکیت مردم نسبت به مسائل، ضامن پایداری و موفقیت برنامه‌های اجرایی خواهد بود.

محسن حاجی میرزایی، در آئین انعقاد تفاهم‌نامه احداث و تجهیز مدارس از محل مسئولیت اجتماعی، با قدردانی از همه دست‌اندرکاران و فعالان این عرصه اظهارکرد: از همه عزیزانی که در این کار بزرگ و ارزشمند در مناطق محروم نقش‌آفرین بوده‌اند، سپاسگزاری می‌کنم.

رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به شاخص‌های مختلف ارزیابی در مدیریت دارایی‌ها تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین شاخص‌ها، توجه به دارایی‌های مشهود و نامشهود است؛ در حالی که سهم دارایی‌های مشهود مانند نوک کوه یخ پیداست، اما آنچه کمتر به آن توجه می‌شود دارایی‌های نامشهود هستند که نقش بنیادینی در اداره کشور دارند.

حاجی میرزایی در تبیین نگاه رئیس جمهور در نهضت عدالت آموزشی گفت: رئیس جمهور دارایی‌ای را شناسایی کرده و بر آن دست گذاشته که کمتر مورد توجه بوده است، یعنی دارایی مردم و ظرفیت آنها؛ این باور عمیق پزشکیان است که ظرفیت مردم باید فهمیده شده و فعال شود، این ظرفیت توانمندی چشمگیری برای کشور ایجاد می‌کند.

رئیس دفتر رئیس جمهور ادامه داد: تجربه تلخی را پشت سر گذاشته‌ایم که طی آن مردم به‌تدریج از فرآیند حل مسائل کنار گذاشته شده و گمان کردیم با پول و منابع می‌توان همه مشکلات را حل کرد، اما این تصور نادرست است. هنر انقلاب، هنر امام و رهبری و باور پزشکیان این است که باید مسئله‌ها را با مشارکت مردم حل کرد.

حاجی میرزایی افزود: وقتی دارایی‌ای در اختیار فردی قرار می‌گیرد که بتواند آن را بالفعل کند، ارزش آن چندین برابر می‌شود. منابع مادی نیز تنها زمانی ارزش می‌یابد که بتواند کار مولدی انجام دهد. پزشکیان بر این باور است که باید میدان را برای مردم باز کرد تا خودشان وارد عمل شوند.

رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به رویکرد متفاوت دولت در زمینه مشارکت مردم تأکید کرد: ما به‌دنبال عدد و آمار نیستیم، بلکه به‌دنبال اثرگذاری و گسترش عمق مشارکت مردمی هستیم. باید ظرفیت مردم را شناخت؛ منظور تنها پول نیست، بلکه احساس مالکیت و مسئولیت آنها نسبت به مسئله است که تعیین‌کننده می‌شود.

رئیس دفتر رئیس جمهور ادامه داد: همان‌گونه که در داستان مدرسه‌سازی دیدیم، هر فردی بخشی از مسئولیت را پذیرفت؛ یکی خودرو داد، دیگری مصالح، آن یکی ارتباطاتش را به‌کار گرفت. این تجربه نشان می‌دهد که همه می‌توانند سهمی در کار داشته باشند و این اتفاق، نشانه‌ای از تبلور ظرفیت عظیم مردمی در کشور است.

حاجی میرزایی با اشاره به تجربه‌ای از شهر مشهد گفت: گفته شد در آنجا فردی ۱۰۰ مدرسه ساخته بود، اما پزشکیان گفت در این طرح ما می‌خواهیم ۱۰۰ نفر یک مدرسه بسازند، چرا که به‌کارگیری و فعال‌سازی ظرفیت مردم، اهمیت بیشتری دارد.

رئیس دفتر رئیس جمهور در ادامه با اشاره به ناترازی انرژی، مسائل آب و معیشت در کشور تصریح کرد: همه این مشکلات با اتکا صرف به ظرفیت دولت قابل حل نیست، بلکه باید مردم وارد عمل شوند. مطالعات بین‌المللی نیز نشان می‌دهد پایدارترین شیوه‌های توزیع منابع، همان شیوه‌ها و نظام‌هایی هستند که در روستا‌ها با محوریت مردم شکل گرفته‌اند.

حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: از زمانی که اعلام کردیم مردم کنار بروند و ما برایشان تصمیم بگیریم، عملاً آن ظرفیت مردمی را خاموش کردیم. اکنون باید این مسیر را بازگردانیم، دست مردم را بگیریم و به‌آن‌ها بگوییم به حمایت شما نیاز داریم.

رئیس دفتر رئیس جمهور در پایان با اشاره به تفاهم‌نامه منعقد شده در این نشست، تأکید کرد: این تفاهم‌نامه فقط حرکتی در مسیر مدرسه‌سازی نیست، بلکه فرصتی است برای زایش و هم‌افزایی ظرفیت‌های مردمی که احساس می‌کنند در حل مسئله سهیم‌اند. از همه عزیزان سپاسگزاری می‌کنم و امیدوارم خبر‌های خوب‌تری از این مسیر بشنویم و بتوانیم این حرکت را گسترش دهیم.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی