تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
آمریکایی‌ها به هوش مصنوعی بی اعتماد شده‌اند

کامالا هریس از ماسک و ترامپ انتقاد کرد

کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا به انتقاد از ایلان ماسک پرداخته و نسبت به اتفاقات کنونی در جهان و پیامد‌های هوش مصنوعی اظهار نگرانی کرد.

کد خبر: ۱۸۴۷۵۶
۱۴:۱۳ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۴

کامالا هریس از ماسک و ترامپ انتقاد کرد

دیدارنیوز: «کامالا هریس»، معاون رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده که در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ به عنوان نامزد جایگزین دموکرات‌ها به جای «جو بایدن» شرکت کرده و از «دونالد ترامپ» شکست خورد برای نخستین بار به استرالیا سفر کرده و امروز (یکشنبه) به عنوان مهمان افتخاری در «کنفرانس املاک استرالیا ۲۰۲۵» شرکت کرد.

به گزارش روزنامه «گاردین»، هریس در سخنانی در جریان این کنفرانس به انتقاد از «ایلان ماسک»، مشاور «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور ایالات متحده و وزیر بهره‌وری دولت در دولت دوم او پرداخته و با هشدار نسبت به اتفاقات کنونی در جهان گفت: «مهم است که تحولات دهه ۱۹۳۰ (سال‌های پیش از شروع جنگ جهانی دوم) را به یاد داشته باشیم.»

او در حالی که خطاب به ۴۵۰۰ فعال حوزه املاک در شهر «گُلد کاست» استرالیا سخنرانی می‌کرد به اظهار نگرانی درباره پیامد‌های هوش مصنوعی نیز پرداخت.

معاون ریاست جمهوری سابق «جو بایدن» در ضمن این کنفرانس مصاحبه‌ای یک ساعته با «جان مک‌گرت»، فعال پرسابقه صنعت املاک داشت و در حالی که به طور مستقیم از ایلان ماسک نام نبرد این مشاور دولت ترامپ را شخصی خواند که «معتقد به این ایده غلط است که سرکوبگری و کسانی که یک رهبر سرکوب می‌کند نشانه قدرت او هستند.»

هریس با توصیف درباره ایلان ماسک گفت: «شخصی که این روز‌ها دست کم در مطبوعات خیلی محبوب شده گفته نشانه ضعف تمدن غربی داشتن همدلی است. تصورش را بکنید! اما خیر! اینکه شما سطحی از کنجکاوی و نگرانی و اهمیت دادن به رفاه دیگران داشته باشید نشانه قدرت است.»

ایلان ماسک که به عنوان میلیاردر شماره یک جهان مدیر عامل شرکت‌های بزرگی نظیر تسلا و شبکه اجتماعی «ایکس» است در مصاحبه‌ای که پیشتر با «جو روگان»، مدیر یک پادکست مشهور داشته و در ماه مارس منتشر شد به انتقاد از دولت دموکرات بایدن و هریس و نگرش این دولت در قبال مهاجران پرداخت.

ماسک در این مصاحبه گفته بود: «ضعف بنیادین تمدن غربی ناشی از همدلی و استثمار همدلی است. آنها دارند از یک ایراد در تمدن غربی که همان پاسخ از روی همدلی است بهره‌برداری می‌کنند.»

هریس در ادامه سخنرانی خود به «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور کنونی ایالات متحده و «جی. دی ونس»، معاون ریاست جمهوری فعلی او و حتی شکستش در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر گذشته آمریکا اشاره داشت، اما مستقیما نامی از این موارد نبرد.

او تلویحا به انتقاد از سیاست‌های تجاری و خارجی دولت کنونی آمریکا پرداخته و گفت: «من صادقانه بسیار نگران اتفاقاتی که هم‌اکنون در دنیا رخ می‌دهند هستم. من بسیار به این فکر می‌کنم که مهم است ما تاریخ را به خاطر بسپاریم. این مهم است که ما دهه ۱۹۳۰ را به یاد بیاوریم. مهم است آنچه را که تاریخ به ما درس داده یعنی اینکه انزوا به معنی محافظت شدن نیست، به خاطر بسپاریم. این مهم است که تاریخ را درک کرده و به یاد بیاوریم که به ما درباره وابستگی متقابل و ارتباطات میان ملت‌ها درس داده است. تاریخ به ما درباره اهمیت روابط بر مبنای اعتماد و همچنین اهمیت دوستی، صداقت و یکپارچگی درس داده است.»

کامالا هریس همچنین گفت به این دلیل که پذیرای نه شنیدن از دیگران نبوده توانسته به عنوان اولین زن رسما وارد مشاغلی که تجربه کرده شود.

او اظهار کرد: «نمی‌شود به شما بگویم که چند دفعه به من صراحتا یا تلویحا می‌گفتند که حالا نوبت تو نیست و تو آمادگی نداری. به اینها گوش ندهید و منظور من از تشویق بلندپروازی همین است.»

او همچنین گفت که آمریکایی‌ها به هوش مصنوعی بی اعتماد شده‌اند، چون مشاغل را تهدید کرده و خطر اشاعه اطلاعات غلط را در پی دارد.

هریس بیان کرد: «این که نوآوری را گرامی بداریم مهم است و شاید به خاطر ذات دادستانی که دارم می‌گویم که باید پرسید: آیا مردم آسیب‌پذیر هستند و ما نباید هر چه می‌توانیم برای تضمین ایمنی آنها انجام دهیم؟»

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر