تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
ماسک برجسته‌ترین چهره مخالف طرح مالیاتی ترامپ است

درگیری دوباره ترامپ و ماسک

دونالد ترامپ، رئیس جمهور و ایلان ماسک، میلیاردر مشهور آمریکایی پس از وقفه‌ای کوتاه و آتش‌بس موقت، بار دیگر در فضای مجازی به جان یکدیگر افتادند. 

کد خبر: ۱۸۶۵۴۲
۱۶:۰۷ - ۱۰ تير ۱۴۰۴

درگیری دوباره ترامپ و ماسک

دیدارنیوز: منابع رسمی از شروع دوباره مشاجره میلیاردر مشهور آمریکایی از مخالفان طرح مالیاتی سنای آمریکا، با دونالد ترامپ خبر دادند.

به نقل از مهر، ماسک که مدیرعامل تسلا و مالک شبکه اجتماعی «ایکس» محسوب می‌شود و تا چندی پیش عضو کابینه ترامپ بود و به عنوان وزیر «بهره‌وری دولت» فعالیت می‌کرد، برجسته‌ترین چهره مخالف طرح مالیاتی ترامپ است؛ طرحی که رئیس جمهور آمریکا آن را «لایحه بزرگ و زیبا» می‌خواند. 

میلیاردر آفریقایی‌تبار بار‌ها این لایحه را «فاجعه و زمینه‌ساز رکود در آمریکا» توصیف و بدهی دولت را در پی تصویب این طرح ۶ تریلیون دلار برآورد کرد. 

ماسک با اشاره به این لایحه و انتشار تصویری که روی آن کلمه «دروغگو» به چشم می‌خورد، نوشت: کسانی که برای وعده کاهش هزینه‌ها مبارزه انتخاباتی کرده و همچنان به حمایت از بزرگ‌ترین افزایش سقف بدهی در تاریخ حمایت می‌کنند، سال آینده در انتخابات مقدماتی چهره‌هایشان را روی این پوستر خواهند دید! 

ترامپ در واکنش به مخالفت دوباره ماسک با این لایحه در شبکه اجتماعی خود موسوم به «تروث سوشال» نوشت: «ایلان ماسک مدت‌ها پیش از حمایت قاطع از من برای ریاست‌جمهوری، می‌دانست که من مخالف جدی الزام استفاده از خودرو‌های برقی هستم. این قانون مسخره است. خودروی برقی خوب است، اما نباید همه را مجبور کرد که یکی از آن داشته باشند. ایلان احتمالا بیشتر از هر آدم دیگری در تاریخ یارانه گرفته و بدون این یارانه‌ها احتمالاً باید کرکره کسب و کارش را پایین بکشد و به خانه‌اش در آفریقای جنوبی برگردد. دیگر خبری از موشک، ماهواره یا تولید خودروی برقی نخواهد بود و کشور ما هم پول کلانی را ذخیره خواهد کرد. شاید بد نباشد که دوج (وزارت بهره‌وری دولت) را مامور کنیم که نگاهی جدی به این موضوع بیندازد؟ پول زیادی را می‌توان پس‌انداز کرد!» 

ماسک و ترامپ، پس از مراسم خداحافظی مالک ایکس از وزارت بهره‌وری دولت در تیم ریاست جمهوری آمریکا، پنجم ژوئن (۱۵ خرداد) در فضای مجازی وارد مشاجره تندی شدند. 

مالک شبکه اجتماعی «ایکس» گفت که ترامپ بدون کمک وی هرگز در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر ۲۰۲۴ پیروز نمی‌شد و در ادامه نیز از استیضاح وی حمایت و از طرح وی برای اعمال تعرفه و کاهش هزینه‌های دولت انتقاد و برای اقتصاد آمریکا در نیمه دوم ساا ۲۰۲۵، رکود پیش‌بینی کرد. 

ماسک همچنین گفت که دلیل تاخیر در انتشار پرونده جنجالی «جفری اپستین» این است که نام ترامپ هم در فهرست بوده است. وی رئیس جمهور آمریکا را به دست داشتن در پرونده آزار جنسی کودکان متهم کرد و نوشت: «نام ترامپ در پرونده محرمانه جفری اپستین وجود دارد. به همین دلیل این پرونده تاکنون منتشر نشده است. دونالد ترامپ روز خوبی داشته باشی!» 

در سوی مقابل، ترامپ مدعی شد که ماسک در زمان ریاست بر وزارت بهره‌وری دولت، عملا انجام وظایفش را متوقف کرده و به‌یکباره «دیوانه شده بود»! 

وی همچنین ماسک را به فسخ قرارداد‌های دولتی با شرکت‌های تحت هدایتش از جمله «اسپیس‌ایکس» و لغو تمام یارانه‌های تخصیصی تهدید کرد. 

ماسک اندکی بعد در پیامی در «ایکس» با ابراز پشیمانی از برخی اظهاراتش درباره ترامپ، نوشت: از برخی پیام‌های هفته گذشته‌ام درباره رئیس جمهور ترامپ، پشیمانم. زیاده‌روی بود!

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر