تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
ما برای اصول و مواضع خود که حقوق مردم ایران را تامین می‌کند، وارد مذاکره شدیم و به هیچ وجه از این حقوق کوتاه نخواهیم آمد

عراقچی: بحث غنی‌سازی از نظر ما قابل مذاکره نیست

عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان گفت: بحث غنی‌سازی اصلا موضوعی نیست که از نظر ما قابل مذاکره باشد و من پاسخ صریح را در چند روز گذشته دادم. امروز هم مقام معظم رهبری تکلیف را کاملا روشن کردند.

کد خبر: ۱۸۴۵۱۷
۱۳:۱۴ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴

عراقچی: بحث غنی‌سازی از نظر ما قابل مذاکره نیست

دیدارنیوز: وزیر خارجه ایران با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در پاسخ به اظهارات مقامات آمریکایی درباره حق غنی‌سازی ایران گفت: امروز مقام معظم رهبری تکلیف را کاملا روشن کردند.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران روز دوشنبه به اظهارات مقامات آمریکایی که مدعی شده بودند ایران حق غنی‌سازی اورانیوم را ندارد، پاسخ داد.

عراقچی که پس از مراسم بزرگداشت شهدای خدمت در حسینیه امام خمینی (ره) صحبت می‌کرد، با اشاره به این اظهارات مقامات آمریکایی گفت: آنچه که الان ما شاهد آن هستیم، مواضع کاملاً غیرمعقول و غیرمنطقی توسط آمریکایی‌ها و علنی کردن این مواضع است که با پاسخ فوری ما مواجه شد.

وزیر خارجه ایران با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در این خصوص افزود: بحث غنی‌سازی اصلا موضوعی نیست که از نظر ما قابل مذاکره باشد و من پاسخ صریح را در چند روز گذشته دادم. امروز هم مقام معظم رهبری تکلیف را کاملا روشن کردند.

آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب امروز درباره مذاکرات گفتند: طرف آمریکایی که در این مذاکراتِ غیرمستقیم وارد صحبت می‌شوند، گفت‌و‌گو می‌کنند، سعی کنند یاوه‌گویی نکنند. اینکه بگویند ما به ایران اجازه‌ی غنی‌سازی نمی‌دهیم، این غلط زیادی است. کسی منتظر اجازه‌ی این و آن نیست. جمهوری اسلامی سیاستی دارد، روشی دارد، سیاست خودش را تعقیب می‌کند.

ایشان تصریح کردند: البته در یک مناسبت دیگری به ملت ایران توضیح خواهم داد که علت اینکه اینها روی غنی‌سازی تکیه می‌کنند چیست، چرا این‌قدر طرف‌های غربی و آمریکایی و دیگران اصرار دارند که باید در ایران غنی‌سازی نباشد. اینها را ان‌شاءالله در یک مناسبت دیگری باز می‌کنم برای ملت ایران که بدانند طرف، نیتش چیست.

عراقچی در پایان گفت: ما برای اصول و مواضع خود که حقوق مردم ایران را تامین می‌کند، وارد مذاکره شدیم و به هیچ وجه از این حقوق کوتاه نخواهیم آمد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها