تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در نشست خبری در سوریه مطرح شد

عراقچی: پاسخ ما به هر تجاوز اسرائیل آشکار و روشن است

عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان در مورد تهدید‌های اسرائیل علیه ایران گفت: پاسخ ما به هر تجاوز رژیم صهیونیستی آشکار و روشن خواهد بود. هر اقدامی واکنش مشابه، متناسب و حتی قوی‌تر را به همراه خواهد داشت. این موضوعی است که ما بیشتر ثابت کرده‌ایم و آن‌ها می‌توانند اراده ما را بیازمایند.

کد خبر: ۱۷۳۳۷۱
۱۸:۲۷ - ۱۴ مهر ۱۴۰۳

عراقچی: پاسخ ما به هر تجاوز اسرائیل آشکار و روشن است

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: سفر من به سوریه بسیار خوب و موفقیت‌آمیز و در ادامه سفر به بیروت بود.

«سید عباس عراقچی» عصر شنبه در نشستی خبری در دمشق گفت: سفر من یک پیام دارد و آن این است که ایران تحت هر شرایطی با مقاومت باقی خواهد ماند.

این دیپلمات عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران گفت: در جریان این سفر در مورد ۲ موضوع فوری بررسی وضعیت آوارگان لبنانی و برقراری آتش‌بس در غزه و لبنان با مقامات سوریه رایزنی و گفتگو کردم.

هواپیمای حامل کمک‌های بشردوستانه به مردم لبنان فردا به سوریه خواهد آمد

وی ادامه داد: ما گفتگو‌های سازنده‌ای داشتیم و یک هواپیما که حامل کمک‌های بشردوستانه برای مردم لبنان است، فردا به سوریه خواهد آمد.

پاسخ ما به هر تجاوز رژیم صهیونیستی آشکار و روشن خواهد بود

وزیر امور خارجه در مورد تهدید‌های رژیم صهیونیستی علیه ایران تاکید کرد: پاسخ ما به هر تجاوز رژیم صهیونیستی آشکار و روشن خواهد بود. هر اقدامی واکنش مشابه، متناسب و حتی قوی‌تر را به همراه خواهد داشت. این موضوعی است که ما بیشتر ثابت کرده‌ایم و آن‌ها می‌توانند اراده ما را بیازمایند.

«ایران تحت هر شرایطی با مقاومت باقی خواهد ماند»، پیام سفرم به دمشق و بیروت است

وی با بیان این که «گفتگو‌های سازنده‌ای در دمشق با رئیس‌جمهور اسد انجام دادیم و به توافقات و هماهنگی بسیار خوبی برای ادامه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی دست یافتیم»، ادامه داد: پیام سفرم به دمشق و بیروت این است که ایران همچنان تحت هر شرایطی در کنار جریان مقاومت باقی خواهد ماند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها