تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
عراقچی اعلام کرد

حفظ غنی‌سازی و زیرساخت‌های هسته‌ای قابل مذاکره نیست

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران گفت: حفظ غنی‌سازی و زیرساخت‌های هسته‌ای ایران غیرقابل مذاکره است.

کد خبر: ۱۸۴۳۱۷
۰۸:۳۷ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴

حفظ غنی‌سازی و زیرساخت‌های هسته‌ای قابل مذاکره نیست

دیدارنیوز: وزیر خارجه ایران بر موضع منطقی تهران مبنی بر ضرورت بهره‌مندی از حقوق قانونی خود وفق معاهده منع اشاعه تأکید کرد.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست مشترک با هیئت کنفرانس بین‌المللی پوگواش که جمعه شب به میزبانی سازمان انرژی اتمی ایران برگزار شد، بر موضع منطقی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ضرورت بهره‌مندی ایران از حقوق قانونی کشورمان وفق معاهده منع اشاعه تأکید کرد.

 وزیر امور خارجه ایران با اشاره به چهار دور مذاکره غیر مستقیم با آمریکا تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان کشوری که عضویت طولانی در معاهده عدم اشاعه دارد و خود بانی منطقه عاری از سلاح هسته‌ای در غرب آسیا بوده است، با جدیت و حسن نیت تصمیم به ورود به مذاکره غیر مستقیم با آمریکا گرفت و تاکنون ثبات قدم و جدیت خود را به‌صورت شفاف نشان داده است. 

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران برای اعتمادسازی در مورد تداوم ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای خود کاملاً آمادگی دارد، اما نمی‌تواند در مورد حق مسلم و قانونی ملت ایران برای برخورداری از انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز- به شمول غنی‌سازی که طبق معاهده عدم اشاعه به هر کشور عضو اعطا شده است - مصالحه کند.

عراقچی با اشاره به هزینه‌های مادی و انسانی فراوانی که ملت ایران برای صیانت از حقوق خود جهت بهره‌مندی از انرژی هسته‌ای صلح آمیز متحمل شده است، افزود: ملت ایران در سه دهه گذشته برای حفظ استقلال خود و دستیابی به فناوری هسته‌ای و غنی‌سازی هزینه بسیار زیادی داده است و علاوه بر تحمل تحریم‌های غیر قانونی و ظالمانه، بهترین فرزندان خود را در این راه تقدیم کرده است. بر این اساس ایرانیان نمی‌پذیرند به‌عنوان یک عضو ثابت‌قدم معاهده عدم اشاعه که تولید و استفاده از سلاح هسته‌ای را حرام می‌داند، از داشتن صنعت هسته‌ای صلح‌آمیز محروم شوند.

عراقچی با گرامی‌داشت یاد و خاطره دانشمندان هسته‌ای شهید کشورمان، تاکید کرد که ایران برای ارتقاء دانش و فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای مصمم است و همزمان آماده گفت‌و‌گو و تعامل با آژانس بین‌الملی انرژی اتمی و سایر طرف‌ها برای اعتمادسازی راجع به ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای خود است.

وزیر امور خارجه کشورمان، موضع‌گیری‌های متناقض مقامات آمریکا و صحبت‌های ضد و نقیض آنها را موجب پیچیده‌تر شدن بیشتر روند مذاکراتی و افزایش عدم قطعیت در مورد جدیت و آمادگی آمریکا برای عمل به اقتضائات یک روند دیپلماتیک دانست و تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران بی‌توجه به هیاهو‌های رسانه‌ای، بر پیشبرد مواضع اصولی و قانونی خود در چارچوب تعهدات و حقوق بین‌المللی ایران متمرکز خواهد ماند.

عراقچی در بخش دیگری از سخنانش تغییر مکرر مواضع آمریکا و تعدد سخنگویان آنها را مانعی بر سر موفقیت مذاکرات توصیف کرد و با اشاره به شکل‌گیری ائتلافی از نیرو‌های خرابکار به محوریت رژیم صهیونسیتی برای اثرگذاری بر سیاست گذاران آمریکایی و مذاکره کنندگان این کشور، تصریح کرد: برای همگان روشن شده است که محافل جنگ‌طلب و ضد دیپلماسی در داخل آمریکا به‌صورت هماهنگ برای اثر گذاری منفی بر روند مذاکرات تلاش می‌کنند، اما این مسئله یک مسئله داخلی دولت آمریکا است و به هیچ عنوان پذیرفته نیست که تصمیم‌گیران آمریکایی هر بار تحت تأثیر فشار‌های محافل جنگ طلب آمریکایی که جملگی مطامع خطرناک نتانیاهو را دنبال می‌کنند، چارچوب مذاکراتی جدیدی تعیین کنند و موجب اتلاف وقت و تطویل روند مذاکراتی شوند.

بر اساس این گزارش، «کنفرانس علم و امور جهانی پوگواش» (Pugwash Conferences on Science and World Affairs) یک سازمان غیردولتی بین‌المللی با پیشینه حدود ۷۰ ساله است که با هدف کمک به بشریت از طریق گسترش علوم، از جمله استفاده‌های صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای، تشکیل شده است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها