تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
پولادی می‌گوید مدارس مصرف برق بالایی ندارند، مگر یک مدرسه ابتدایی در فصل بهار و تابستان چه قدر مصرف برق دارد؟

انتقاد یک نماینده از تغییر ساعت مدارس؛ این طرح از پختگی لازم برخوردار نیست

اکبر پولادی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با انتقاد از ابلاغیه آموزش و پرورش درخصوص تغییر ساعت مدارس گفت: این کار برای دانش‌آموزان دوران ابتدایی کار دشواری است که خانواده‌ها بخواهند به یکباره این کار را انجام دهند و اینگونه نیست که این دانش‌آموزان در سن تکلیف باشند. این وضعیت نشان می‌دهد که این طرح از پختگی لازم برخوردار نیست. موضوع دیگری که وجود دارد این است که مدارس مصرف برق بالایی ندارند، مگر یک مدرسه ابتدایی در فصل بهار و تابستان چه قدر مصرف برق دارد؟

کد خبر: ۱۸۴۲۱۵
۱۰:۴۵ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴

انتقاد یک نماینده از تغییر ساعت مدارس؛ این طرح از پختگی لازم برخوردار نیست

دیدارنیوز: عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با گلایه از ابلاغیه آموزش و پرورش درخصوص تغییر ساعت مدارس گفت: بدلیل‌عدم اطلاع‌رسانی درست این طرح موفقیت چندانی نداشته و انتظار این بود که مجریان آن دقت بیشتری در این زمینه داشته باشند.

اکبر پولادی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با ایلنا، درباره بخشنامه آموزش و پرورش درباره تغییر ساعت شروع مدارس و اطلاع‌رسانی نامناسب در این زمینه و سردگرمی دانش آموزان و خانواده‌ها گفت: اگر ما بخواهیم هر طرحی موفق شود، لازمه آن این است که به موقع توجیه کنیم و اطلاع‌رسانی درخصوص آن صورت بگیرد.

انتقاد یک نماینده از تغییر ساعت مدارس؛ این طرح از پختگی لازم برخوردار نیست

وی ادامه داد: باید اقناع‌سازی صورت بگیرد و دلایل آن به صورت کامل مطرح شود و بعد انتظار داشته باشیم که آن طرح با موفقیت توأم باشد.

این عضو کمیسیون آموزش درباره اجرای تغییر ساعت مدارس در مقطع دبستان و ایجاد مشکلات برای دانش آموزان دبستانی گفت: شاید ما بتوانیم در سایر مقاطع تحصیلی این طرح را اجرا کنیم، اما برای دوره ابتدایی این کار دشوار است چراکه اگر قرار باشد دانش‌آموز دبستانی ساعت ۶ سرکلاس درس حاضر باشد کودکانی که محل منزل و مدرسه آنها با هم فاصله دارد حداقل باید ساعت ۵ صبح از منزل بیرون بیایند و مسیر خانه تا مدرسه را طی کنند.

پولادی تصریح کرد: این کار برای دانش‌آموزان دوران ابتدایی کار دشواری است که خانواده‌ها بخواهند به یکباره این کار را انجام دهند و اینگونه نیست که این دانش‌آموزان در سن تکلیف باشند و بگوییم برای نماز صبح که بیدار می‌شوند دیگر نخوابند و برای رفتن به مدرسه آماده شوند بچه‌های پسر در دوره ابتدایی در سن تکلیف نیستند؛ بنابراین این وضعیت نشان می‌دهد که این طرح از پختگی لازم برخوردار نیست.

وی خاطرنشان کرد: موضوع دیگری که وجود دارد این است که مدارس مصرف برق بالایی ندارند، مگر یک مدرسه ابتدایی در فصل بهار و تابستان چه قدر مصرف برق دارد؟ این هم موضوع دیگری است که نشان می‌دهد این طرح از پختگی لازم برخوردار نباشد.

این عضو کمیسیون آموزش گفت: جا دارد اطلاع‌رسانی و همچنین مسائل پیرامونی آن مورد دقت بیشتری قرار بگیرد. از این طرح نپخته و بدون مقدمه بوده و نسبت به آن نگران و ناراضی هستیم.

پولادی تاکید کرد: بدلیل‌عدم اطلاع‌رسانی درست این طرح موفقیت چندانی نداشته است. انتظار این بود که مجریان آن دقت بیشتری در این زمینه داشته باشند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر