
بنا بر اعلام مقامات اوکراین، ارتش روسیه شب گذشته (یکشنبه) این کشور را با بیش از ۱۰۰ پهپاد مورد حمله قرار داده است.
دیدارنیوز: اوکراین از بیش از ۱۰۰ حمله پهپادی در شب گذشته خبر داد.
به نقل از دویچهوله فارسی، نیروی هوایی اوکراین نیز اعلام کرد که دستکم ۵۵ فروند از این پهپادها را سرنگون کرده است. بر اساس اعلام مقامات محلی، در منطقه اودسا یک نفر زخمی شده و ساختمانهای مسکونی نیز آسیب دیدهاند. در منطقه دونتسک نیز یک راننده قطار زخمی و زیرساختهای راهآهن خسارت دیده است.
آلمان، فرانسه، بریتانیا و لهستان اخیراً به همراه اوکراین خواستار یک آتشبس ۳۰ روزه شده بودند که از امروز آغاز شود و زمینهای برای مذاکرات بیشتر فراهم کند.
در همین حال ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین نیز آمادگی خود را برای گفتوگو با ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه اعلام کرده است.
پوتین درخواست آتشبس را رد کرده، اما تأکید کرده است که روسیه آماده مذاکره مستقیم است ولی مشخص نیست که این آمادگی شامل گفتگوی مستقیم میان پوتین و زلنسکی نیز میشود یا نه.