تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پس از دیدار با عراقچی مطرح شد

گروسی: آژانس مصمم به ایفای نقش سازنده است

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در جریان سفر به ایران گفت: «ما خواهان ایفای نقش سازنده برای حل دیپلماتیک اختلافات میان کشور‌های عضو هستیم».

کد خبر: ۱۸۲۹۷۵
۱۳:۱۵ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۴

گروسی: آژانس مصمم به ایفای نقش سازنده است

دیدارنیوز: گروسی پس از دیدار با عراقچی گفت: آژانس مصمم به ایفای نقش سازنده است.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکید کرد «ما خواهان ایفای نقش سازنده برای حل دیپلماتیک اختلافات میان کشور‌های عضو هستیم».

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که به تهران سفر کرده است، تاکید کرد دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل مصمم به ایفای نقش سازنده در حل اختلافات میان اعضای آژانس از طریق ابزار‌های دیپلماتیک است.

وی گفت: آنچه اهمیت دارد، این است که ما نقش سازنده‌ای ایفا کنیم. برای برخی ممکن است بگویند که [نتیجه]خوب است و گاهی برخی دیگر بگویند که به اندازه کافی خوب نیست. آنچه مهم است، این است که تلاشی صادقانه از سوی ما برای انجام درست وظایف خود در قبال کشور‌های عضو که اختلافات جدی با یکدیگر دارند تا آن را از طریق دیپلماسی حل‌وفصل کنند، وجود دارد. 

گروسی در گفت‌و‌گو با شبکه پرس تی‌وی پس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد که «این، چیزی است که ما به آن نیاز داریم».

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همچنین اظهار داشت: آژانس اتمی از نزدیک با ایران همکاری خواهد کرد تا از بهره‌برداری سیاسی از موضوع برنامه هسته‌ای ایران از سوی سایر کشور‌ها جلوگیری کند.

وی در ادامه وضعیت کنونی جهان را بحرانی توصیف کرد و گفت که سفرش به تهران با هدف حمایت از تلاش‌های ایران و آمریکا برای دستیابی به توافقی پایدار بوده که در راستای منافع امنیتی تمام جهان است.

گروسی در جریان سفر ۲ روزه خود به تهران که پیش از برگزاری دور دوم مذاکرات هسته‌ای غیرمستقیم میان تهران و واشنگتن انجام شده است با عراقچی و «محمد اسلامی» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران دیدار کرد.

دور اول این گفت‌و‌گو‌ها روز شنبه در مسقط، پایتخت عمان با حضور «بدر البوسعیدی» وزیر امورخارجه عمان به‌عنوان میانجی این رایزنی‌ها برگزار شد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور