تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
در مراسم گرامیداشت شهید امیرعبداللهیان مطرح شد

اسلامی: دیگران نمی‌توانند به ما بگویند چطور رفتار کنیم

محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی اعلام کرد: ما بر اساس منافع ملی‌مان تعیین می‌کنیم چطور حرکت کنیم و این نکته کلیدی و مهمی است و دیگران نمی‌توانند به ما بگویند چطور رفتار کنیم. مهمترین خروجی از اهداف انقلاب این است که بر اساس منافع ملی‌مان تصمیم‌گیری و حرکت می‌کنیم.

کد خبر: ۱۸۴۶۹۹
۱۷:۰۶ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۴

اسلامی: دیگران نمی‌توانند به ما بگویند چطور رفتار کنیم

دیدارنیوز: رئیس سازمان انرژی اتمی گفت که جمهوری اسلامی و ملت ایران بر اساس اهداف و منافع خود جایگاه و راه خود را انتخاب می‌کنند و کسی نمی‌تواند به ما بگوید کدام مسیر را باید برویم.

«محمد اسلامی» عصر روز شنبه در مراسم بزرگداشت سالگرد شهدای خدمت و شهید میدان، «حسین امیرعبداللهیان» گفت: صبوری و تحمل شهید امیرعبداللهیان زبانزد بود و به معنای واقعی قول و فعل ایشان یکی بود.

شهید امیرعبداللهیان میدان و دیپلماسی و رسانه را همگرا کرد

وی افزود: در مقطعی که با تهاجم سنگین در منطقه مواجه شدیم نیازمند رویکرد و عملکرد آقای امیرعبداللهیان بودیم و این تجربه موفقی بود که از خود به جای گذاشت. او میدان و دیپلماسی و رسانه را همگرا کرد تا پیام و منویات یک ملت را پیش ببرند. کسی نمی‌تواند این دستاورد‌های آقای امیرعبداللهیان را نقض کند. برخی سعی می‌کنند همیشه این دستاورد‌ها را به حاشیه ببرند، اما اصل کار ایشان برای همه روشن است.

بر اساس اهداف و منافع ملی‌مان حرکت می‌کنیم

وی در ادامه با تاکید بر اینکه «ما بر اساس اهداف و منافع ملی‌مان حرکت می‌کنیم» اظهار کرد: امروز اگر مسائل مربوط به شرایط اقتصادی در داخل کشور نبود باور عمومی ما در کل جامعه معطوف می‌شد به جایگاه ایران در علوم و فنون صنایع که توانستیم به تنهایی با وجود این همه مزاحمت جایگاه عالی داشته باشد و در این رابطه صنعت هسته‌ای نمونه این توفیقات است. امروز هم تراز کشور‌های پیشرفته که میلیون‌ها دلار سرمایه گذاری کرده‌ند در جایگاه خوبی هستیم و این مسیر و راه حدف شدنی نیست.

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: مهم این است که انسان با باور خودش زندگی کند. امیرعبداللهیان به معنای واقعی کلمه توانست در دوران کوتاه وزارتی خودش یک کارگاه آموزشی ایجاد کند و با تلاش خستگی ناپذیر، شجاعت، درایت و محبتی که داشت توانست عملکرد موفقی داشته باشد.

دیگران نمی‌توانند به ما بگویند چطور رفتار کنیم

وی تاکید کرد که هویت و ارزش هاست که مسیر ما را تعیین می‌کند. بنابرابن هر گامی‌که برداشته می‌شود بر اساس اهداف و منافع ملی ماست. آن‌چه جمهوری اسلامی عنوان می‌کرده و از اهداف عالیه ما بوده این است که تراز و جایگاه ایران عالی باشد؛ بنابراین ما بر اساس منافع ملی‌مان تعیین می‌کنیم چطور حرکت کنیم و این نکته کلیدی و مهمی است و دیگران نمی‌توانند به ما بگویند چطور رفتار کنیم. مهمترین خروجی از اهداف انقلاب این است که بر اساس منافع ملی‌مان تصمیم‌گیری و حرکت می‌کنیم.

هم چنین در ادامه این مراسم حجت السلام والمسلیمن امرودی، مشاور حسین امیرعبداللهیان در امور فرهنگ و مشاور فعلی سید عباس عراقچی در این مراسم حضور یافت و به بیان خاطراتی از دوران همراهی‌اش با شهید امیرعبداللهیان پرداخت.

تعدادی از خبرنگاران حوزه سیاست خارجی نیز در این مراسم به بیان خاطرات خود از همراهی با شهید امیرعبداللهیان پرداختند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر