تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
رافائل گروسی مطرح کرد

راه‌حل مساله هسته‌ای ایران «نظامی» نیست

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدعی شد که با توجه به تخریب بخش قابل توجهی از زیرساخت‌های هسته‌ای ایران، ما هنوز به یک راه حل پایدار برای این مشکل نیاز داریم. این راه حل نمی‌تواند نظامی باشد.

کد خبر: ۱۸۶۸۰۷
۱۸:۲۶ - ۱۶ تير ۱۴۰۴

راه‌حل مساله هسته‌ای ایران «نظامی» نیست

دیدارنیوز: مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در اظهاراتی بدون محکوم کردن حملات آمریکا و اسرائیل به ایران، گفت: «با توجه به تخریب بخش قابل توجهی از زیرساخت‌های هسته‌ای ایران، ما هنوز به یک راه حل پایدار برای این مشکل نیاز داریم. این راه حل نمی‌تواند نظامی باشد.»

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که برای حضور در نشستی به لهستان سفر کرده است، در اظهاراتی بدون محکوم کردن حملات جنایتکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، گفت: «با توجه به تخریب بخش قابل توجهی از زیرساخت‌های هسته‌ای ایران، ما هنوز به یک راه حل پایدار برای این مشکل نیاز داریم. این راه حل نمی‌تواند نظامی باشد، زیرا نابودی کامل پتانسیل چنین کشور مهمی که دارای پایگاه فناوری و صنعتی است، غیرممکن است.»

او در جریان کنفرانسی با «رادوسلاو سیکورسکی» وزیر امور خارجه لهستان افزود: «در هر سناریوی قابل تصور، باید به یک توافق دیپلماتیک دست یافت. بخشی از این توافق باید یک سیستم راستی‌آزمایی بسیار خوب را شامل شود، یک ساختار مناسب مورد نیاز است، در غیر این صورت با یک توافق بسیار شکننده رو‌به‌رو خواهیم شد.»

طبق گزارش روزنامه گاتزتا پراونا، گروسی مدعی شد: «در حال حاضر، به نوعی غیرمستقیم گفت‌و‌گو‌هایی در جریان است. ما در مرحله پس از جنگ هستیم.» 

او همچنین ابراز امیدواری کرد که به زودی «ما شتاب بیشتری خواهیم گرفت و به ایجاد این توافق کمک خواهیم کرد.»

خواسته گروسی برای «ایفای نقش آژانس در هرگونه توافق احتمالی بین ایران و آمریکا» درحالی است که که گزارش جانب‌دارانه او درباره برنامه هسته‌ای ایران، موجب صدور قطعنامه‌ای در شورای حکام شد که صهیونیست‌ها به استناد به همان، جنایت خود در حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران را توجیه کرده‌اند.

راه‌حل مساله هسته‌ای ایران «نظامی» نیست

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران، در راستای اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی، قانون «الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی» را که در جلسه چهارم تیر ۱۴۰۴ مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده و در همان تاریخ به تأیید شورای نگهبان رسیده بود، جهت اجرا به سازمان انرژی اتمی، شورای عالی امنیت ملی و وزارت امور خارجه ابلاغ کرد.

این اقدام در پی حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران صورت گرفت؛ حملاتی که به‌گفته مقامات ایرانی، در پی گزارش جانبدارانه و سیاسی گروسی انجام شده و ناقض منشور سازمان ملل بوده است. بر این اساس، جمهوری اسلامی ایران تصمیم گرفت سطح همکاری‌های خود با آژانس را مورد بازنگری قرار دهد.

در کنفرانس روز دوشنبه در ورشو، گروسی همچنین در پاسخ به سوالی درباره افزایش حضور آژانس در اوکراین یا اجرای سازوکار‌های جدید حفاظتی برای نیروگاه زاپوریژیا گفت: «سطح فعالیت آژانس در حال حاضر رضایت‌بخش است. ما تعدادی متخصص امنیت و ایمنی هسته‌ای داریم.» پ

او با اشاره به آینده این تأسیسات گفت که این یک «بحث سیاسی به نوعی» است که بین روسیه و اوکراین انجام خواهد شد و ایالات متحده نیز در آن دخیل است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها