تیتر امروز

حمله اسرائیل به نزدیکی بیمارستان فارابی کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ۲۷ خرداد/ نگرانی اتحادیه اروپا از سرایت خشونت به سراسر خاورمیانه
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

حمله اسرائیل به نزدیکی بیمارستان فارابی کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ۲۷ خرداد/ نگرانی اتحادیه اروپا از سرایت خشونت به سراسر خاورمیانه

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
حمید ظهرابی، معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست اعلام کرد

هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد

حمید ظهرابی، معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست می‌گوید که هیچ پروژه قانونی تحت عنوان «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد.

کد خبر: ۱۸۲۶۲۶
۲۰:۲۶ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴

هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد

دیدارنیوز: حمید ظهرابی، معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: با استناد به آخرین تصمیمات مراجع قضایی و موضع رسمی سازمان حفاظت محیط زیست، هیچ پروژه قانونی تحت عنوان «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد.

به نقل از رسانه سازمان حفاظت محیط زیست، ظهرابی افزود: این پروژه از ابتدا فاقد مجوز‌های زیست‌محیطی لازم بوده و اقدامات انجام‌شده برای احداث آن تخلف آشکار محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: هم‌اکنون نیز هرگونه اقدام توسط هر شخصی در محدوده مورد نظر غیرقانونی است و اداره کل حفاظت محیط زیست استان مازندران باید با آن برخود کند.

ظهرابی اضافه کرد: بنا برگزارش همکاران اداره‌کل محیط زیست استان، دادستان محترم مازندران نیز دستور توقف فعالیت‌های منسوب به پتروشیمی را صادر کرده‌اند.

معاون محیط زیست طبیعی همچنین گفت: با توجه به اینکه دیگر پرونده‌ای در مورد احداث پتروشیمی وجود ندارد، زمین نیز طبق قانون باید رفع تصرف شود که از همکارانمان در سازمان منابع طبیعی خواستار بازپس گیری زمین و بازگشت آن به اراضی ملی هستیم.

در دو روز گذشته، برخی تحرکات در محدوده‌ای که قبلا برای احداث پتروشیمی موسوم به میانکاله در نظر گرفته شده بود، موجب نگرانی مردم محلی و فعالان محیط زیست شده بود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها