تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
بوژوویچ مشکل تیم را به مدیران گفت

استقلال بالانس نیست!

میودراگ بوژوویچ، سرمربی استقلال، بعد از ناکامی‌های اخیر آبی‌پوشان در جلسه با اعضای هیات مدیره این باشگاه اشاره‌ای به نحوه یارگیری در ابتدای فصل کرد و گفت که تیم به لحاظ بازیکن بالانس نیست.

کد خبر: ۱۸۲۴۵۸
۱۸:۱۶ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۴

استقلال بالانس نیست!

دیدارنیوز: جلسه اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال با سرمربی مونته‌گرویی آبی‌پوشان درباره نتایج ضعیف این تیم در هفته‌های اخیر، برگزار شد.

به نقل از تسنیم، به دنبال نتایج ضعیف استقلال در هفته‌های گذشته، امروز (یکشنبه) جلسه‌ای با حضور اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال، میودراگ بوژوویچ، مجتبی جباری و ایمان عالمی برگزار شد.

در این جلسه، علی نظری جویباری، مدیرعامل و سایر اعضای هیئت مدیره سوالاتی از بوژوویچ درباره علت نتایج ضعیف استقلال پرسیدند و همچنین نگرانی خودشان را بابت ادامه مسابقات لیگ و جام حذفی ابراز کردند. سرمربی استقلال اشاره‌ای به نحوه یارگیری در ابتدای فصل کرد و گفت که تیم به لحاظ بازیکن بالانس نیست.

بوژوویچ در ادامه گفت: در حال تست سه سیستم مختلف برای استقلال هستم تا در جام حذفی بتوانم با بهترین سیستم تیم را وارد زمین کنم، اما چیزی که الان می‌بینم عدم بالانس تیم است. استقلال در گذشته هم دچار تغییرات سرمربی شده بود و کسی نتوانست وضعیت را بهتر کند، اما ما تلاش می‌کنیم استقلال را از این شرایط خارج کنیم.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد با توجه به تغییرات پی در پی سرمربی در فصل، مدیران استقلال تمایلی به تغییرات دوباره ندارند، اما در صورت ادامه نتایج ضعیف، ممکن است تصمیمات دیگری گرفته شود.

استقلال فصل را با هدایت جواد نکونام آغاز کرد و سپس سهراب بختیاری‌زاده، پیتسو موسیمانه و محمد نوازی در مقاطعی هدایت این تیم را برعهده گرفتند و در حال حاضر نیز، بوژوویچ سرمربی این تیم است.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها