تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
شکستی دیگر در کارنامه بوژوویچ ..

از بد به بدتر؛ استقلال کجا می‌رود؟

با شکست استقلال در تبریز، روند ناکامی‌های سریالی آبی‌پوشان پایتخت در سال جدید هم ادامه یافت و باید از مسوولان این باشگاه پرسید با انتخاب میودراگ بوژوویچ انتظاراتشان برآورده شد؟ چه زمانی قرار است این شکست‌ها تمام شود؟

کد خبر: ۱۸۲۳۷۱
۰۹:۱۱ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۴

از بد به بدتر؛ استقلال کجا می‌رود؟

دیدارنیوز: میودراگ بوژوویچ، اولین سرمربی تاریخ استقلال است که در ۶ بازی نخست خود رنگ پیروزی به خود ندیده است.

فصل ۰۴-۱۴۰۳ را باید بدترین فصل تاریخ استقلال قلمداد کرد و آمار‌هایی در این فصل به ثبت رسید که در تاریخ این باشگاه بی‌سابقه بود که از آن جمله می‌توان به ۵ شکست متوالی اشاره کرد که برای نخستین بار در تاریخ باشگاه استقلال رخ داد. حال بار دیگر استقلال وضعیتی را تجربه می‌کند که تا قبل از آن چنین شرایطی را ندیده بود.

بوژوویچ به ۶ رسید

آخرین پیروزی استقلال در دیدار‌های رسمی به پیروزی هفته بیستم برابر نساجی بازمی‌گردد. سرمربی استقلال در آن مسابقه، محمد نوازی بود که به صورت موقت هدایت این تیم را بر عهده گرفت و پس از آن در فاصله ۲۴ ساعت مانده به دربی، میودراگ بوژوویچ سرمربی استقلال شد. این مربی در همان ابتدا ۳ بازی بسیار سخت پیش‌رو داشت. او کار خود را با شکست مقابل پرسپولیس آغاز کرد. پس از آن استقلال در بازی رفت و برگشت برابر النصر قرار گرفت و پس از تساوی بدون گل امیدبخش در بازی رفت، آبی‌ها در دیدار برگشت متحمل شکست سنگینی شدند.

استقلال پس از جدال با النصر، مقابل ذوب‌آهن و خیبر به تساوی دست یافت. شاگردان بوژوویچ برابر تراکتور صدرنشین هم شکست خوردند تا این مربی در ۶ بازی نخست خود بردی نداشته باشد؛ آماری که در تاریخ استقلال بی‌سابقه است.

از بد به بدتر؛ استقلال کجا می‌رود؟

شروعی بدتر از شروع استراماچونی

آندره استراماچونی سرمربی ایتالیایی استقلال در لیگ نوزدهم، هرچند این تیم را در صدر جدول ترک کرد، ولی بدترین آغاز ممکن را در تاریخ استقلال داشت و تبدیل به اولین مربی‌ای شد که در ۵ بازی اول بردی کسب نکرده است. استقلال در آن فصل پس از ۵ هفته ناکامی در کسب پیروزی، در هفته ششم توانست گل‌گهر را مغلوب کند.

از ۶ بازی بدون برد بوژوویچ، ۴ بازی در لیگ بوده است و همچنان رکورد بدترین شروع یک مربی استقلال در لیگ برتر، در اختیار استراماچونی است. استقلال هفته آینده میزبان فولاد خوزستان و در صورت عدم پیروزی در این دیدار، بوژوویچ با رکورد استراماچونی برابر خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها