تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۶ فروردین ۱۴۰۴

خریداران طلا مُردد شدند/ نوسانات ریشه روانی دارند

قیمت طلا و سکه روز گذشته (سه‌شنبه) در حالی با کاهش رو‌به‌رو شد که خریداران طلا به دلیل انتشار اخبار سیاسی و احتمال کاهش تنش‌ها برای خرید طلا مُردد شدند. به اعتقاد فعالان بازار، نوسانات قیمت طلا و سکه این روز‌ها بیشتر ریشه روانی دارند.

کد خبر: ۱۸۲۱۱۹
۰۹:۵۵ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۴

خریداران طلا مُردد شدند/ نوسانات ریشه روانی دارند

دیدارنیوز: قیمت طلا و سکه در حالی در اولین روز کاری سال ۱۴۰۴ با کاهش رو‌به‌رو شد که خریداران طلا به دلیل انتشار اخبار سیاسی و احتمال کاهش تنش‌ها برای خرید طلا مُردد شدند.

قیمت طلا و سکه در آغاز معاملات سال ۱۴۰۴ برخلاف افزایش چشمگیر قیمت دلار و تثبیت اونس جهانی طلا در کانال ۳۰۰۰ دلاری با کاهش ارزش بازگشایی شد.

به اعتقاد فعالان بازار، نوسانات قیمت طلا و سکه این روز‌ها بیشتر ریشه روانی دارند و قیمت‌های اعلام‌شده، تا تثبیت جریان معاملاتی در روز‌های آینده، نمی‌توانند مبنای دقیقی برای تحلیل بازار باشند.

اونس جهانی در سقف قیمتی

هر اونس طلا در نخستین روز کاری فروردین در کانال ۳۰۰۰ دلاری پیش روی کرد و به ۳۰۲۰ دلار رسید.

اونس جهانی نقره نیز با افزایش قیمت با رقم ۳۳ دلار و ۷۵ سنتی معامله می‌شود. هر گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخلی نیز در لحظه انتشار این خبر با افزایش قیمت با رقم ۱۲۵ هزار تومان معامله می‌شود.

ثبات قیمت سکه در بازار

قیمت سکه امامی سه‌شنبه ۵ فروردین تغییر قیمتی نداشت و در رقم ۹۷ میلیون تومان به فروش رسید.

قیمت سکه بهار آزادی نیز با کاهش ۱۱۰ هزار تومانی به رقم ۸۹ میلیون و ۸۹۰ هزار تومانی رسید.

همچنین نیم‌سکه و سکه گرمی بدون تغییر قیمت به ترتیب ۶۰ میلیون تومان و ۱۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان معامله شدند.

ربع سکه، اما شاهد کاهش قیمت بود و با کاهش یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی به رقم ۳۳ میلیون تومان رسید.

خریداران طلا مُردد شدند/ نوسانات ریشه روانی دارند

هر گرم طلای ۱۸ عیار روز سه‌شنبه ۲۸ اسفندماه با افزایش ۱۳۴ هزار تومانی از ۷ میلیون و ۷۴۹ هزار تومان به ۷ میلیون و ۸۸۳ هزار تومان رسید.

همچنین هر مثقال طلا ۱۸ عیار با افزایش ۳۰۰ هزار تومانی از ۳۴.۱۴۹.۰۰۰ (سی و چهار میلیون و صد و چهل و نه هزار) تومان به ۳۴.۴۴۹.۰۰۰ (سی و چهار میلیون و چهارصد و چهل و نه هزار) تومان رسید.

پیش بینی قیمت طلا و سکه

به باور معامله‌گران، افزایش نرخ طلا و سکه و ارز در ماه‌های اخیر بیش از آنکه ناشی از عوامل فنی باشد، تحت تأثیر موج خبری و فضای سیاسی حاکم و افزایش انتظارات تورمی بوده است.

روز سه‌شنبه انتشار خبر برگزاری مذاکرات محرمانه میان هیئت آمریکایی و نمایندگان اوکراین در ریاض مورد توجه فعالان بازار قرار گرفت و اگر این مذاکرات منتج به برقراری آتش‌بس ۳۰ روزه در منطقه دریای سیاه و توقف حملات به زیرساخت‌های انرژی اوکراین یا کاهش تنش‌ها در جبهه اوکراین و روسیه، به‌ویژه اگر منجر به آتش‌بس موقت شود، می‌تواند فشار روانی بر بازار جهانی طلا را کاهش دهد.

از طرفی، اگر خبر مذاکره غیرمستقیم میان ایران و ایالات متحده از سوی منابع رسمی تأیید شود، می‌تواند به‌عنوان یک عامل مهم روانی، باعث کاهش انتظارات تورمی و عقب‌نشینی تقاضای سفته‌بازانه در بازار طلا و سکه شود. این موضوع به‌ویژه در نخستین روز‌های کاری سال ۱۴۰۴ ممکن است روند صعودی دلار را متوقف کرده یا اصلاح موقت قیمتی را در پی داشته باشد.

منبع: اقتصاد24
ارسال نظرات