تیتر امروز

پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ به فلسفه سیاسی مدرن نزدیک‌تر است/ چیزی به‌نام تفکیک قوا نداریم/ تن‌ها یک قوه داریم!
در سی‌ودومین برنامه دیدار اندیشه با علی اکبر گرجی مطرح شد:

پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ به فلسفه سیاسی مدرن نزدیک‌تر است/ چیزی به‌نام تفکیک قوا نداریم/ تن‌ها یک قوه داریم!

در سی‌و‌دومین برنامه دیدار اندیشه، ادامه گفتگو با دکتر علی اکبر گرجی، استاد دانشگاه و رئیس انجمن علمی حقوق اساسی ایران با موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت"...
دولت و حاکمیت به مردم اطمینان دهند که آمدن سرمایه‌هایشان به سمت تولید، ارزش افزوده پیدا می‌کند

سپهوند: باید عضو FATF شویم تا سرمایه‌گذاران پول‌ها را به داخل منتقل کنند/ حواس‌مان به معیشت مردم باشد

رضا سپهوند، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید دولت و حاکمیت این اطمینان را به مردم بدهند که سرمایه‌گذاری‌شان اگر به بخش تولید بیاید، منجر به ارزش افزوده بالایی نسبت به طلا و املاک خواهد شد، گفت: باید عضو FATF شویم تا سرمایه‌گذاران بتوانند پول‌های خودشان را به داخل منتقل کنند.

کد خبر: ۱۸۲۰۱۴
۰۹:۱۷ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۴

سپهوند: باید عضو FATF شویم تا سرمایه‌گذاران پول‌ها را به داخل منتقل کنند/ حواس‌مان به معیشت مردم باشد

دیدارنیوز: یک عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: باید دولت‌مان و حاکمیت این اطمینان را به مردم بدهند که سرمایه‌گذاری‌شان اگر به بخش تولید بیاید، منجر به ارزش افزوده بالایی نسبت به طلا و املاک خواهد شد.

رضا سپهوند در گفتگو با ایلنا، درباره اجرایی شدن شعار امسال که از سوی رهبر انقلاب «سرمایه‌گذاری برای تولید» نامگذاری شده است، گفت: ان‌شاءالله سال جدید توأم با سرمایه‌گذاری برای جهش تولید باشد. چاشنی تولید، سرمایه‌گذاری است.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که سرمایه‌گذاری در دو بخش داخلی و خارجی می‌تواند انجام شود، خاطرنشان کرد: برای بخش داخلی باید یک فرهنگ‌سازی صورت گیرد. سرمایه بزرگی در دست مردم است که متأسفانه بیشتر این سرمایه‌ها در بحث طلا و املاک ذخیره شده است و این سرمایه‌ها هم معمولاً غیرمولد هستند.

وی یادآور شد‌: باید دولت‌مان و حاکمیت این اطمینان را به مردم بدهند که سرمایه‌گذاری‌شان اگر به بخش تولید بیاید، منجر به ارزش افزوده بالایی نسبت به طلا و املاک خواهد شد.

این نماینده مجلس ادامه داد: نیاز است دولت ما، قوه قضائیه ما و مجلس ما قوانینی را طراحی کنند و به اجرا در بیاورند که این اطمینان را در مردم و در بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران داخلی ایجاد کند که اگر سرمایه‌شان را به تولید بیاورند ارزش افزوده بالایی پیدا خواهد کرد؛ البته همین موضوع برای سرمایه‌گذاران خارجی نیز صدق می‌کند.

وی تاکید کرد: اما در مورد بخش دوم که سرمایه‌گذاری خارجی است، برای این ما باید چند کار انجام دهیم. قبل از هر چیز، تعاملات بین‌المللی و تعاملات با کشور‌های همسایه و همسو را افزایش دهیم. دوم باید عضو FATF شویم تا سرمایه‌گذاران بتوانند پول‌های خودشان را به داخل منتقل کنند.

سپهوند اظهار داشت: باید تسهیلات کسب و کار را گسترش دهیم. باید زمینه‌های سرمایه‌گذاری به راحتی فراهم شود و سرمایه‌گذاران در پیچ و خم بروکراسی اداری گرفتار نشوند، چیزی که متأسفانه وجود دارد.

وی ادامه داد: همچنین باید تضمین‌های لازم به این سرمایه‌گذاران برای حفاظت از سرمایه‌شان داده شود تا با خیال راحت سرمایه‌گذاری کنند.

این عضو کمیسیون انرژی درباره این‌که تسهیل کردن مسیر صادرات، چقدر می‌تواند کمک‌کننده باشد، گفت: سرمایه‌گذاری یا تولیدی موفق است که بتواند رقابت‌پذیر باشد و منجر به صادرات شود و ارز آوری داشته باشد. اگر غیر از این باشد، این سرمایه‌گذاری بعد از مدتی متأسفانه نمی‌تواند به حیاتش ادامه دهد و بلایی سر تولید می‌آید که اکنون وجود دارد.

وی خاطر نشان کرد: ولی در همین مدتی که به سمت ارز توافقی رفتیم، صادرکنندگان بسیار مشتاق‌تر بودند و میزان صادرات ما افزایش پیدا کرده است. به هر حال، این تمهیداتی که در این چند ماه گذشته دیده شد، منجر به افزایش صادرات شد و تولیدکننده‌های ما هم راضی هستند.

سپهوند با اشاره به این‌که ما باید حواسمان به معیشت مردم باشد، عنوان کرد: یعنی با افزایش درآمد تولیدکننده‌ها و صادراتشان و ارز آوری‌شان، ما باید درآمد مردم را هم از کارمند تا کارگر متناسب با تورم افزایش دهیم و فشار کم‌درآمدی به کل جامعه نیاید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی