تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
یک عده در مجلس همواره حرکت‌هایی مخالف منافع ملی انجام می‌دهند

سپهوند: کجای حکم خدا گفته از حساب مردم برداشت کنید؟

رضا سپهوند، نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه یک عده در مجلس همواره حرکت‌هایی مخالف منافع ملی انجام می‌دهند، درباره قانون حجاب و عفاف گفت: دولت می‌گوید این قانون فعلا قابلیت اجرا ندارد و باید اصلاح شود. حال کسی می‌آید و می‌گوید این حکم خداست؛ کجا حکم خدا گفته شما بروید بر اساس قانونی که درست کارشناسی نشده از حساب مردم برداشت کنید؟ کجا گفته بیا دوربین‌ها را فعال کنید، تصویربرداری کنید و به حساب مردم دسترسی داشته باشید و جریمه کنید، این فرد دیگر دیندار می‌شود؟ این دین‌زدایی است.

کد خبر: ۱۸۵۰۳۴
۱۰:۱۱ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۴

سپهوند: کجای حکم خدا گفته از حساب مردم برداشت کنید؟

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: یک عده در مجلس حضور دارند که همواره مخالف منافع ملی حرکت‌هایی انجام می‌دهند که باعث می‌شود حاشیه‌هایی در مجلس ایجاد شود که البته باید گفت این نظر اکثریت مجلس هیچ وقت نبوده است. 

رضا سپهوند در گفت‌و‌گو با ایلنا، درباره این‌که تعدادی از نمایندگان از ابلاغ قانون «پالرمو» توسط رئیس مجلس ابراز نارضایتی می‌کنند و از عدم ابلاغ قانون «عفاف و حجاب» گلایه دارند، گفت: ۸ سال پیش مصوبه‌ای در خصوص پالرمو، CFT و FATF در مجلس داشتیم که شورای نگهبان آن را تایید و به مجمع تشخیص رفت. متاسفانه مجمع تشخیص مصلحت نظام این موضوع را مدتی نگه داشت که به مصالح ملی نبود. 

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: الان هم که پالرمو تصویب شده است انتظار داریم سریع‌تر CFT تصویب شود؛ اما متاسفانه یک عده در مجلس حضور دارند که همواره مخالف منافع ملی حرکت‌های انجام می‌دهند که باعث می‌شود حاشیه‌های در مجلس ایجاد شود که البته باید گفت این نظر اکثریت مجلس هیچ‌وقت نبوده است. 

وی خاطرنشان کرد: این‌که به قالیباف می‌گویند چرا پالرمو را ابلاغ کرده‌ای؟ باید گفت این قانون تائید مجلس، شورای نگهبان و مجمع تشخیص را داشته است بنابراین وظیفه ایشان بوده است که سریع‌تر ابلاغ کند. این که وصل می‌کنند به مسائل دیگری مانند «لایحه عفاف و حجاب» باید به آنها گوشزد کرد که شورای عالی امنیت ملی گفته به صلاح نیست که الان اجرایی شود.

سپهوند تاکید کرد: دولت می‌گوید این قانون فعلا قابلیت اجرا ندارد و باید اصلاح شود بنابراین درباره جا‌های که تشخیص می‌دهند حساسیت بالایی دارد می‌گویند فعلا ابلاغ نشود، حال کسی می‌آید و می‌گوید این حکم خداست؛ کجا حکم خدا گفته شما بروید بر اساس قانونی که درست کارشناسی نشده از حساب مردم برداشت کنید؟ کجا گفته بیا دوربین‌ها را فعال کنید، تصویربرداری کنید و به حساب مردم دسترسی داشته باشید و جریمه کنید، این فرد دیگر دیندار می‌شود؟ این دین‌زدایی است. ارتباط اینها در مجلس کاملا بی‌ربط است.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان