تیتر امروز

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ حمایت رئیس‌جمهور آرژانتین/ واکنش حزب‌الله
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد (بروز رسانی می‌شود)

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ حمایت رئیس‌جمهور آرژانتین/ واکنش حزب‌الله

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
ما مشکل برق، آب و گاز برای تولید داریم؛ امید برای سودآوری وجود ندارد .. سرمایه گذاری نیاز به آرامش دارد

هاشمی‌طبا: درباره توسعه بین آقایان اختلاف وجود دارد و مملکت بلاتکلیف است

مصطفی هاشمی طبا، فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: بدون سرمایه گذاری در کشور، مشکلات معیشتی مردم و مسئله توسعه حل نخواهد شد. سرمایه گذاری به توسعه کشور اشاره دارد. در حال حاضر، توسعه کشور متوقف شده و به سمت عدم توسعه حرکت می‌کنیم. متاسفانه درباره توسعه بین آقایان اختلاف وجود دارد که توسعه اسلامی یا غیر اسلامی چیست؛ توسعه خوب است یا خیر؟ مملکت بلاتکلیف است.

کد خبر: ۱۸۱۹۸۷
۱۲:۱۳ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۴

هاشمی‌طبا: درباره توسعه بین آقایان اختلاف وجود دارد و مملکت بلاتکلیف است

دیدارنیوز: هاشمی طبا گفت: بدون سرمایه گذاری در کشور، مشکلات معیشتی مردم و مسئله توسعه حل نخواهد شد. سرمایه گذاری به توسعه کشور اشاره دارد. در حال حاضر، توسعه کشور متوقف شده و به سمت عدم توسعه حرکت می‌کنیم.

آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی، به روال و سنت هر ساله، در پیامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۴، سال جدید را سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری کردند.

در همین راستا، مصطفی هاشمی طبا، فعال سیاسی اصلاح طلب، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، درباره شعار «سرمایه گذاری برای تولید» بیان کرد: شعار امسال، شعار خوبی است، اما لوازم دارد؛ سوابق نشان می‌دهد که کشور خیلی به سمت سرمایه گذاری نمی‌رود. مقدمات دیگری باید فراهم شود تا این سرمایه گذاری انجام شود.

متاسفانه درباره توسعه بین آقایان اختلاف وجود دارد

وی ادامه داد: بدون سرمایه گذاری در کشور، مشکلات معیشتی مردم و مسئله توسعه حل نخواهد شد. سرمایه گذاری به توسعه کشور اشاره دارد. در حال حاضر، توسعه کشور متوقف شده و به سمت عدم توسعه حرکت می‌کنیم. متاسفانه درباره توسعه بین آقایان اختلاف وجود دارد که توسعه اسلامی یا غیر اسلامی چیست؛ توسعه خوب است یا خیر؟ مملکت بلاتکلیف است.

هاشمی طبا درباره مقدماتی که برای سرمایه گذاری نیاز است، گفت: مقدمات آن این است که افرادی که سرمایه گذاری می‌کنند، امید به سود داشته باشند. الآن سرمایه گذاری به سمت خرید طلا و دلار رفته است. وقتی تولید مشکلاتی داشته باشد، ما مشکل برق، آب و گاز برای تولید داریم؛ امید برای سودآوری وجود ندارد.

سرمایه گذاری نیاز به آرامش دارد

وی درباره سرمایه گذاری مردم بیان کرد: مردم نمی‌توانند پول خودشان را به دولت بدهند؛ اگر بخواهند پول هایشان را در شرکت‌ها سرمایه گذاری کنند. بورس در حال حاضر منفی است و شرایط خوبی ندارد. مردم پول هایشان را در بورس گذاشتند و ضرر کردند. آنان پول هایشان در جایی سرمایه گذاری می‌کنند که نقدشوندگی بیشتر داشته باشد. متاسفانه شرایط اقتصادی کشور به این صورت است.

این فعال سیاسی اصلاح طلب درباره نقش دیپلماسی در سرمایه گذاری خاطر نشان کرد: وقتی که مملکت دائم در تهدید و درگیری باشد، آرامش ندارد. سرمایه گذاری نیاز به آرامش دارد، اما ما دائم منتظر یک واقعه در کشور هستیم. سال ۱۴۰۳ را نگاه کنید که چقدر متلاطم بود؛ می‌گویند سال ۱۴۰۴ شرایط بدتر است.

وی افزود: رئیس مجلس بار‌ها گفته است که باید تصمیمات بزرگ اقتصادی بگیریم، اما نمی‌گوید چه تصمیماتی. این حرف نشان می‌دهد که ثبات ندارد، زیرا تصمیمات اقتصادی بر اساس ثبات و یک روال معقول گرفته می‌شود. وقتی صحبت از تصمیمات بزرگ می‌شود، این سوال ایجاد می‌شود که این تصمیمات چیست؟ و امید به سرمایه گذاری کم‌تر می‌شود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها