تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ارومیه، همواره میزبان اقوام و مذاهب گوناگون بوده است

آذری‌جهرمی: وحدت ملی قربانی سوتفاهم‌ها نشود/ هیچ ایرانی‌ای نباید احساس حذف یا نادیده‌ انگاشته‌شدن کند

محمدجواد آذری‌جهرمی، وزیر ارتباطات دولت دوازدهم با اشاره به شعارهای اخیر در ارومیه بر وحدت ملی تاکید کرد و گفت: رسانه ملی باید با رویکردی فراگیرتر، سهم مناسبی به همه اقوام و مذاهب در مناسبت‌های رسمی اختصاص دهد تا هیچ ایرانی‌ای احساس حذف یا نادیده‌انگاشته‌شدن نکند.

کد خبر: ۱۸۲۰۹۲
۱۱:۴۹ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۴

آذری‌جهرمی: وحدت ملی قربانی سوتفاهم‌ها نشود/ هیچ ایرانی‌ای نباید احساس حذف یا نادیده‌انگاشته‌شدن کند

دیدارنیوز: وزیر سابق ارتباطات نوشت: امروز بیش از هر زمان دیگری به عقلانیت و بلوغ اجتماعی نیاز داریم. وحدت ملی ما نباید قربانی سوء‌تفاهم‌ها یا تحریک احساسات شود. رسانه‌ها، نخبگان، روحانیون و فعالان مدنی باید نقش خود را در تبیین حقیقت، دعوت به آرامش و ارتقای همزیستی ایفا کنند.

محمدجواد آذری‌جهرمی، وزیر ارتباطات دولت دوازدهم در واکنش به وقایع چند روز گذشته ارومیه در کانال تلگرامی خود نوشت:

در ستایش نوروز، در سوگ عدالت، در اندیشه وحدت

ارومیه، این نگین تنوع فرهنگی ایران، همواره میزبان اقوام و مذاهب گوناگون بوده است؛ شهری که در آن رنگین‌کمان فرهنگ ایرانی با طنین اذان، نوای دف، نغمه‌های نوروزی و اشک بر عدالت علی (ع) در هم تنیده‌اند. اما دریغ که در روز‌های اخیر، خبر‌هایی از تنش و درگیری در این شهر عزیز دل‌ها را مکدر کرد.

نوروز، جشنی کهن و ریشه‌دار، متعلق به تمام ایرانیان است؛ چه اهل سنت، چه شیعه، چه کرد، چه فارس، چه ترک؛ و شهادت امیر مؤمنان علی (ع)، مظهر عدالت و آزادگی، نیز برای همه ما سرمایه‌ای از اخلاق و حقیقت است. تقارن این دو مناسبت نباید به تقابل ختم می‌شد؛ بلکه می‌توانست فرصتی برای گفتگو، همدلی و هم‌افزایی باشد.

امروز بیش از هر زمان دیگری به عقلانیت و بلوغ اجتماعی نیاز داریم. وحدت ملی ما نباید قربانی سوء‌تفاهم‌ها یا تحریک احساسات شود. رسانه‌ها، نخبگان، روحانیون و فعالان مدنی باید نقش خود را در تبیین حقیقت، دعوت به آرامش و ارتقای همزیستی ایفا کنند.

شایسته است شورای فرهنگ عمومی استان، با مشارکت نمایندگان اهل سنت و تشیع، تقویمی فرهنگی تهیه کند که مناسبت‌های مذهبی و ملی با هم‌افزایی و احترام متقابل برگزار شوند. همچنین رسانه ملی باید با رویکردی فراگیرتر، سهم مناسبی به همه اقوام و مذاهب در مناسبت‌های رسمی اختصاص دهد تا هیچ ایرانی‌ای احساس حذف یا نادیده‌انگاشته‌شدن نکند.

ارومیه عزیز، تو می‌توانی -همانگونه که تا به امروز بوده‌ای- الگوی درخشان هم‌زیستی دوستانه ایرانیان بمانی.

بیایید دست در دست هم، با عقل و عشق، برای ایران قوی‌تر و مهربان‌تر بکوشیم.

محمدجواد آذری جهرمی

فرزند جنوب، باورمند به وحدت ایران

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی