تیتر امروز

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...
گروسی و کاظم آبادی دیدار کردند

گفتگوی ایران با آژانس؛ ارائه تضمین ضروری است

کاظم غریب آبادی، معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه از گفت‌وگوی صریح و سازنده‌اش با مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر داد. رافائل گروسی در پیامی در این باره نوشت: همکاری با آژانس امری گریزناپذیر برای ارائه تضمین‌های موثق درباره ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران است.

کد خبر: ۱۸۱۸۰۵
۱۷:۲۳ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۳

گفتگوی ایران با آژانس؛ ارائه تضمین ضروری است

دیدارنیوز: معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه از گفت‌وگوی صریح و سازنده‌اش با مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر داد.

«کاظم غریب‌آبادی» در پیامی در شبکه ایکس نوشت: گفت‌وگوی صریح و سازنده‌ای با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشتم.

در این دیدار همکاری بین ایران و آژانس، حل و فصل ۲ موضوع باقی مانده، امنیت تاسیسات هسته‌ای و آخرین تحولات پیرامون موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

ایران و آژانس سابقه‌ای طولانی از همکاری دارند که آن‌ها را قادر می‌سازد تا اندک اختلافات موجود را حل کنند، منوط به اینکه به فشار‌های سیاسی بیرونی به آژانس خاتمه داده شده و آژانس نیز رویکردی مستقل، فنی، بی‌طرفانه و حرفه‌ای اتخاذ نماید.

ایران ضمن حفاظت از امنیت و منافع ملی خود، به همکاری با آژانس در چارچوب تعهدات پادمانی‌اش متعهد است.

گروسی: همکاری با آژانس امری ضروری در تایید ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران است

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پیامی از دیدار با معاون وزیر امور خارجه ایران خبر داد و همکاری با آژانس را امری ضروری در تایید ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران دانست.

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پیامی از دیدار با «کاظم غریب‌آبادی» معاون وزیر امورخارجه ایران در وین خبر داد.

گروسی در این پیام که در صفحه شخصی او در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شده، نوشت: همکاری با آژانس امری گریزناپذیر برای ارائه تضمین‌های موثق درباره ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران است.

پیشتر «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین از دیدار غریب‌آبادی با گروسی خبر داده و اعلام کرده بود که قرار است او و همتای چینی‌اش نیز در محل نمایندگی هیات ایران در وین با غریب‌آبادی دیداری سه‌جانبه داشته باشند.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت خارجه صبح دوشنبه از سفر غریب‌آبادی به وین برای گفتگو با مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر داده بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير