تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از کاسبان تحریم و آقایان ضدمذاکره در داخل کشور خبر ندارد ..

نگرانی گروسی از عدم ارتباط بین ایران و آمریکا

در شرایطی که برخی آقایان در داخل کشور سنگ عدم مذاکره و دشمنی بیشتر با آمریکا را به سینه می‌زنند، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از «عدم ارتباط بین ایران و آمریکا» ابراز نگرانی کرده است.

کد خبر: ۱۸۰۹۱۹
۰۸:۴۴ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۳

نگرانی گروسی از عدم ارتباط بین ایران و آمریکا

دیدارنیوز: مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌وگو با خبرنگار مطرح نشریه آمریکایی ضمن ابراز نگرانی درباره «عدم ارتباط بین ایران و آمریکا»، با استقبال از اظهارات رئیس جمهور آمریکا مبنی بر خواست او برای رسیدن به توافقی تازه با ایران، اذعان کرد: «می‌دانم که ایران خواستار توافق است.»

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شامگاه چهارشنبه با «لارنس نورمن» خبرنگار روزنامه وال استریت ژورنال گفت‌وگو کرد.

طبق گزارش نورمن که در صفحه شخصی او در شبکه اجتماعی «ایکس» و وال‌استریت ژورنال منتشر شده است، گروسی در گفت‌وگو با نورمن بدون اشاره به فشار حداکثری «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا علیه ایران با وجود خواست ایران برای رسیدن به توافقی تازه و پایبندی این کشور به همه تعهدات پادمانی خود ادعا کرد: «پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران، مشکلات را بزرگتر می‌کند، نه کوچک‌تر.»

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی مجددا بدون اشاره به کارشکنی آمریکا و اقدامات ضدایرانی این کشور، از جمله اعمال تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه، خواستار «تعامل» بین واشنگتن و ایران شد.

او گفت: «عدم حرکت ما به سوی مذاکره، مشکل ساز است. باید به سمت عمل و مذاکره حرکت کنیم.»

به اذعان گروسی، او تاکنون با مقامات دولت ترامپ یا شخص او صحبت نکرده و نسبت به تغییر این مسئله در آینده‌ای نزدیک، ابراز امیدواری کرد.

او همچنین به انتشار گزارشات ادعایی درباره انتقال پیام بین ایران و آمریکا از طریق کشورهای ثالث واکنش نشان داد و گفت: «من به‌طور جدی با دیگران درباره این مسئله صحبت کرده‌ام، هیچ راه ارتباطی پشتی بین ایران و آمریکا وجود ندارد.»

گروسی همچنین با استقبال از خواست رئیس جمهور آمریکا برای رسیدن به توافقی تازه با ایران، اذعان کرد: «می‌دانم که ایران خواستار توافق است.»

او در پاسخ به سوال نورمن پیرامون شروط مطرح شده در توافق احتمالی بین ایران و قدرت‌های جهانی و قرارگیری موضوعاتی از جمله دسترسی گسترده‌تر آژانس به تأسیساتی غیرمربوط به برجام گفت: «افراد مختلف، شروط متفاوتی برای توافق دارند. توافق بعدی متفاوت خواهد بود، اما درباره گسترده‌تر بودن آن اطلاعی ندارم.»

گروسی همچنین گفت که گزارش جامع آژانس درباره ایران پیش از ماه ژوئن منتشر خواهد شد. او افزود: «ایده خوبی است که پیش از انتشار این گزارش به ایران سفر کنم. سطح گفت‌وگوها و ارتباط با تهران و وزیر خارجه ایران (سید عباس عراقچی) بسیار خوب است.»

پیشتر، خبرگزاری رویترز نیز به نقل از گروسی گزارش کرده بود که عراقچی در آخرین گفت‌وگوی خود با گروسی، از مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دعوت کرده بود تا مجددا به تهران سفر کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر