تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
وزیر کار خبر داد

یارانه ۱۰۰ هزار نفر قطع می‌شود

احمد میدری، وزیر کار با بیان اینکه یارانه ۱۰۰ هزار نفر در پایان اسفند ماه قطع می‌شود، گفت: در سه سال گذشته یارانه هیچ کدام از یارانه بگیران قطع نشده بود و مجلس نیز تکلیف کرده است. یکی از سوالاتی که نمایندگان مطرح می‌کنند و در قانون نیز آمده است در همین زمینه است. ما باید این کار را شروع کنیم. اما فعلا تعداد بسیار محدودی که ۱۰۰ هزار نفر است، انجام می‌شود.

کد خبر: ۱۸۱۵۴۷
۱۱:۵۲ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۳

یارانه ۱۰۰ هزار نفر قطع می‌شود

دیدارنیوز: وزیر کار از قطع یارانه ۱۰۰ هزار نفر در پایان اسفند ماه خبر داد.

احمد میدری در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران، بیان کرد: یارانه ۱۰۰ هزار نفر در پایان اسفند ماه قطع خواهد شد، برای اینکه در سه سال گذشته یارانه هیچ کدام از یارانه بگیران قطع نشده بود و مجلس نیز تکلیف کرده است. یکی از سوالاتی که نمایندگان مطرح می‌کنند و در قانون نیز آمده است در همین زمینه است. ما باید این کار را شروع کنیم. اما فعلا تعداد بسیار محدودی که ۱۰۰ هزار نفر است، انجام می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادادمه تصریح کرد: نکته‌ای که بنده در مجلس نیز بر روی آن تاکید کردم، این بود که برای اولین بار بود که مدیرعامل شستا، ۱۵ سال سابقه کار در شستا دارد و قائم مقام آن نیز ۲۵ سال سابقه کار در شستا دارد. واقعا انتصاب سیاسی یک انتصاب کاملا نادرست بود. انتصاب سیاسی نادرست است. اما هیچ اشکالی ندارد که ما مدیران برجسته‌ای داشته باشیم که گرایش سیاسی داشته باشد. معاون پشتیبانی شستا فردی است که در جناح اصولگرا قرار دارد. در دولت قبلی نیز در منطقه آزاد انزلی بوده است.

وی در ادامه تاکید کرد: بنابراین اطلاعات به گونه‌ای به نمایندگان داده شد که از نگاه بنده بر اساس اطلاعات نادرست تصمیم گرفتند. دولت وفاق ملی اساسا به وفاق ملی گرایش دارد. ما هنوز در هیات مدیره‌های صندوق‌ها و شرکت‌ها افرادی را داریم که گرایش‌های متفاوت با دولت داشتند. یا حداقل از دوره قبل باقی ماندند. خیلی از این افراد نیز قرار نیست که تغییر کنند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين