تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا خبر داد

افزایش چشمگیر کلاهبرداری در خدمات مسافرتی و توریستی

سرهنگ رامین پاشایی، رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا فراجا گفت: تعداد پرونده‌ها و شکوائیه‌های قضائی مرتبط با رزرو بلیط هواپیما، قطار، اتوبوس و همچنین اجاره اماکن اقامتی در ایام نوروز افزایش چشمگیری یافته است.

کد خبر: ۱۸۱۲۳۳
۱۳:۳۶ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۳

افزایش چشمگیر کلاهبرداری در خدمات مسافرتی و توریستی

دیدارنیوز: رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا فراجا اظهار کرد: تعداد پرونده‌ها و شکوائیه‌های قضائی مرتبط با رزرو بلیط هواپیما، قطار، اتوبوس و همچنین اجاره اماکن اقامتی در ایام نوروز افزایش چشمگیری یافته است.

سرهنگ رامین پاشایی با اشاره به ارجاع ۲۷۰ پرونده کلاهبرداری در حوزه خدمات ذکر شده در مدت چهار روز گذشته به پلیس فتا بیان داشت: با توجه به نزدیک شده به ایام تعطیلات نوروز و تمایل هموطنان به رزرو اماکن اقامتی و توریستی و همچنین پیش خرید بلیط هواپیما، قطار و اتوبوس، مجرمان سایبری با سوء استفاده از موقعیت پیش آمده با انجام تبلیغات مختلف، درج و انتشار آگهی‌های دروغین در شبکه‌های اجتماعی، پیام‌رسان‌ها و سایت‌های واسط فروشگاهی پس از دریافت بیعانه از هموطنان کلاهبرداری می‌نمایند.

وی گفت: پس از کلاهبرداری با عنوان دریافت بیعانه، یکی دیگر از شگرد‌های مجرمین سایبری در این حوزه تحویل قرارداد و بلیط‌های جعلی و غیرواقعی می‌باشد که در این خصوص صرفا طی یک هفته گذشته با انجام رصد‌های پیش‌دستانه و پیجویی شکوائیه‌های قضائی بیش از ۳۰ حساب متعلق به افراد کلاهبردار در کشور شناسایی و تعلیق شد.

رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا فراجا ادامه داد: در این رابطه ضمن مسدودی بیش از ۱۶ میلیارد ریال در حساب‌های متهمین، تاکنون پنج نفر کلاهبردار شناسایی شدند و تحت اقدام قضائی قرار گرفته‌اند که کلاهبرداری آنان به صورت متغیر از پنج میلیون ریال تا ۷۰۰ میلیون ریال تخمین زده شد.

براساس گزارش سایت پلیس، وی به هموطنان توصیه کرد در صورت تمایل به دریافت و رزرو خدمات در حوزه مسافرتی و اقامتی صرفا از سایت‌های دارای مجوز و قانونی ثبت سفارش نموده و پس از اخذ استعلام از شرکت‌های مربوطه نسبت به پرداخت بیعانه و یا هزینه خدمات مورد اشاره اقدام نمایند و در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی و یا گزارش موارد مجرمین از طریق سر شماره ۰۹۶۳۸۰ با پلیس فتا در ارتباط باشند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها