تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
هواشناسی ایران ۲۸ بهمن ۱۴۰۳

ورود سامانه بارشی از پنجشنبه/ شمال تهران برفی می‌شود

سامانه بارشی جدید از روز پنجشنبه (۲ اسفندماه) وارد کشور می‌شود و اثرگذاری آن بر نیمه غربی و جنوب ایران است. آسمان تهران هم فردا (۲۹ بهمن‌ماه) نیمه ابری تا ابری و وزش باد، گاهی بارش پراکنده و در شمال شهر بارش برف با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۸۰۳۳۸
۱۰:۲۴ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۳

ورود سامانه بارشی از پنجشنبه/ شمال تهران برفی می‌شود

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن پیش‌بینی بارش پراکنده در بیش از ۱۷ استان، از ورود سامانه بارشی جدید طی روز پنجشنبه (۲ اسفندماه) و اثرگذاری آن بر نیمه غربی و جنوب ایران خبر داد.

صادق ضیاییان اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز (۲۸ بهمن‌ماه) در برخی نقاط استان‌های کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، مرکزی، همدان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس، کرمان و شرق هرمزگان بارش باران و برف و وزش باد همچنین در استان‌های جنوبی رعد و برق، گاهی وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

فعالیت سامانه بارشی در شرق کشور و سواحل دریای خزر

او ادامه داد: دوشنبه (۲۹ بهمن‌ماه) این سامانه بارشی علاوه بر مناطق یاد شده در استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران، سواحل دریای خزر، شمال شرق و شرق نیز فعال خواهد بود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، بارش پراکنده طی سه شنبه (۳۰ بهمن‌ماه) در شمال شرق و بخش‌هایی از شرق و چهارشنبه (اول اسفندماه) در گیلان و نوار شرقی استان‌های خراسان رضوی و خراسان جنوبی ادامه خواهد داشت.

پیش‌بینی گرد و خاک در جنوب و شرق

او افزود: طی سه روز آینده در جنوب شرق و جنوب و چهارشنبه در جنوب شرق و شرق، وزش باد شدید همراه با خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

اثرگذاری سامانه بارشی جدید بر نیمه غربی و جنوب

ضیاییان با اشاره به ورود سامانه بارشی جدید طی روز‌های پایانی هفته گفت: پنجشنبه (۲ اسفندماه) با ورود سامانه بارشی جدید، بارش در نیمه غربی و جنوب رخ خواهد داد.

به گفته او امروز (۲۸ بهمن‌ماه) خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج است.

آسمان تهران طی دو روز آینده چگونه خواهد بود؟

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۲۹ بهمن‌ماه) نیمه ابری تا ابری و وزش باد، گاهی بارش پراکنده و در شمال شهر بارش برف با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۸ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (۳۰ بهمن‌ماه) صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

گرم‌ترین و سردترین مراکز استان کدام است؟

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (۲۹ و ۳۰ بهمن‌ماه) بندرعباس با دمای ۲۷ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و ارومیه با دمای ۶- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات