تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
کاظمی، وزیر آموزش و پرورش خبر داد

جزییات موافقت شورای عالی آموزش و پرورش با کلیات ترمیم معدل

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش گفت: شورای عالی آموزش و پرورش با کلیات ترمیم یک بار دیگر معدل با یک سری شروط موافقت کرد که جزئیات آن پس از ابلاغ رئیس جمهوری اعلام می‌شود.

کد خبر: ۱۷۷۹۵۲
۱۴:۲۴ - ۱۱ دی ۱۴۰۳

جزییات موافقت شورای عالی آموزش و پرورش با کلیات ترمیم معدل

دیدارنیوز: وزیر آموزش و پرورش گفت: شورای عالی آموزش و پرورش با کلیات ترمیم یک بار دیگر معدل با یک سری شروط موافقت کرد که جزئیات آن پس از ابلاغ رئیس جمهوری اعلام می‌شود.

علیرضا کاظمی روز سه شنبه در حاشیه آیین تجلیل از حاج اکبر ابراهیمی در جمع خبرنگاران در خصوص مصوبه افزایش امکان ترمیم معدل برای دانش آموزان اظهار کرد: موضوع بسیار مهمی بود که روز گذشته در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش قرار گرفت.

وی افزود: کلیاتی از آن تصویب شد که باید به تایید رئیس جمهور برسد و سپس ابلاغ شود و تا پیش از تائید رئیس جمهور و تا قبل از اینکه ابلاغ نشود، جنبه رسمی و قانونی ندارد، اما شورای عالی آموزش و پرورش با کلیات ترمیم یک بار دیگر با یک سری شروط موافقت کرده است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بعد از ابلاغ کلیات، جزئیات و شروط آن توسط اطلاعیه شورای عالی آموزش و پرورش اعلام می‌شود، درباره پرونده معترضان آزمون‌های استخدامی توضیح داد: پرونده معترضان در مراحل پایانی خود قرار دارد و نتیجه نهایی پس از دریافت، اعلام می‌شود.

کاظمی درباره پاداش پایان خدمت معلمان و مسائل مربوط به معیشت و حقوق فرهنگیان، گفت: همکاران در سازمان برنامه و بودجه به جد پیگیر هستند و بررسی این موضوعات در دستور کار سران قوا قرار دارد.

وی درباره برگزاری آزمون استخدامی سال جدید نیز اظهار کرد: در حال برگزاری جلسات مشترک با سازمان امور اداری و استخدامی هستیم و پس از صدور مجوز‌ها و ردیف‌های لازم، برگزاری آزمون را هم دنبال می‌کنیم و زمان آن پس از گرفتن مجوز اعلام می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه حدود ۸ هزار پروژه نیمه تمام در سطح کشور داریم، یادآورشد: از این تعداد حدود ۵ هزار پروژه خیر ساز است و اکنون خیرین سهم خود را پرداخت کرده اند و دولت باید تامین اعتبار کند تا این طرح‌ها تکمیل شود.

کاظمی ادامه داد: بخشی هم پروژه‌های دولتی است که از ۱۰ درصد تا ۷۰ درصد، ۸۰ درصد و ۹۰ درصد هزینه‌های آن‌ها پرداخت شده و اکنون در حال تکمیل شدن است و از همین جا دست همه خیرین را می‌بوسم و باز هم دست نیاز به سمت این عزیزان دراز می‌کنیم تا این پروژه‌های نیم تمام به اتمام برسد.

وی درباره جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان گفت: حدود یک ماه طول می‌کشد و طرح امین نیز قانونش اگر در مجلس تصویب شد، نسبت به جذب اقدام می‌کنیم.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر