تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ناترازی‌ها حاصل خروجی سیاست‌گذاری‌های اشتباه هستند

سخنگوی دولت: هیچ‌کسی از قطع برق، گاز یا آب صنایع دفاع نمی‌کند/ مردم مقصر نیستند

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت دولت پزشکیان بار دیگر ناترازی‌های شدید انرژی در ایران را حاصل سیاست‌گذاری نادرست گذشته عنوان کرد و گفت: هیچ‌کسی از اینکه برق، گاز یا آب صنایع قطع شود دفاع نمی‌کند. تردیدی نیست که صنعت در این مسیر آسیب می‌بیند.

کد خبر: ۱۷۷۵۴۲
۱۸:۱۰ - ۰۳ دی ۱۴۰۳

سخنگوی دولت: هیچ‌کسی از قطع برق، گاز یا آب صنایع دفاع نمی‌کند/ مردم مقصر نیستند

دیدارنیوز: سخنگوی دولت گفت: صنعت، ذهن پویای جامعه است و خوشبختانه از نظر مالی متمول است، اما ناترازی‌ها حاصل خروجی سیاست‌گذاری‌های اشتباه هستند. این ناترازی‌ها یک شبه به وجود نیامده‌اند و نتیجه دهه‌ها سیاست‌گذاری نادرست و بی‌توجهی به آینده هستند.

فاطمه مهاجرانی روز دوشنبه و به مناسبت روز زن در شرکت مهندسی و توسعه صنایع ملی مس ایران حضور یافت و با زنان فعال در صنعت دیدار و گفتگو کرد.

وی در این نشست به مشکلات صنعت و تأثیر سیاست‌گذاری‌های گذشته بر وضعیت کنونی پرداخت و اظهار کرد: در فضای صنعت شاهد اتفاقاتی بودیم که خوب نیست. هیچ کسی از اینکه برق، گاز یا آب صنایع قطع شود دفاع نمی‌کند. تردیدی نیست که صنعت در این مسیر آسیب می‌بیند.

سخنگوی دولت افزود: صنعت ذهن پویای جامعه است و خوشبختانه از نظر مالی متمول است، اما ناترازی‌ها حاصل خروجی سیاست‌گذاری‌های اشتباه هستند. این ناترازی‌ها یک شبه به وجود نیامده‌اند و نتیجه دهه‌ها سیاست‌گذاری نادرست و بی‌توجهی به آینده هستند.

وی با اشاره به مصرف بی‌رویه منابع آبی و انرژی گفت: ما فکر کردیم ذخایر آبی زیر زمین همواره باقی خواهد ماند و بدون برنامه‌ریزی درست، از این منابع برای کشاورزی و صنعت استفاده کردیم. ناترازی‌هایی که امروز در برق و گاز شاهد هستیم، ناشی از همین سیاست‌گذاری‌های اشتباه است.

سخنگوی دولت در ادامه با انتقاد از وضعیت موجود گفت: در کشوری که مجموع ذخایر نفت و گاز آن بالا است، قطع گاز منازل در زمستان جای شرمندگی دارد. مردم در این ماجرا مقصر نیستند؛ چرا که مصرف مردم هم خروجی سیاست‌گذاری‌های ما است. اگر از ابتدا قیمت‌گذاری انرژی به شکلی بود که مردم به سمت استفاده از کولر‌ها و وسایل کم‌مصرف هدایت می‌شدند، امروز این وضعیت را نداشتیم.

مهاجرانی در پایان با تأکید بر نقش خردورزی در مهندسی و سیاست‌گذاری خاطرنشان کرد: در جمع مهندسان، انتظار ما خردورزی است. ما باید با زبان علم سخن بگوییم و رشد اقتصادی و صنعتی را از همین مسیر دنبال کنیم.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها