تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
احمدی، معاون برنامه‌ریزی و مقررات سازمان توسعه تجارت مطرح کرد

امکان ثبت مسافری آیفون از امروز فراهم شد

از امروز (دوشنبه ۵ آذرماه) امکان ثبت تلفن مسافری وجود دارد و افرادی که از ۱۷ آبان تا امروز به صورت مسافری واردات آیفون داشته‌اند و به گمرگ نیز اظهار کرده‌اند، می‌توانند وارد سامانه گمرک شوند.

کد خبر: ۱۷۶۰۸۷
۱۸:۴۲ - ۰۵ آذر ۱۴۰۳

امکان ثبت مسافری آیفون از امروز فراهم شد

دیدارنیوز: امکان ثبت مسافری آیفون از امروز فراهم است و افرادی که از ۱۷ آبان تا امروز (پنجم آذر ماه ۱۴۰۳) به صورت مسافری واردات آیفون داشته‌اند و به گمرگ نیز اظهار کرده‌اند، می‌توانند وارد سامانه گمرک شوند، حقوق ورودی را پرداخت کنند تا آیفون رجیستری شود.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، مرتضی احمدی، معاون برنامه‌ریزی و مقررات سازمان توسعه تجارت با اعلام این خبر گفت: براساس مصوبه ۱۷ آبان دولت واردات گوشی آیفون مجاز اعلام شده و تعرفه آن هم براساس قانون بودجه و بر اساس آنچه در قانون پیش‌بینی شده است، اعمال خواهد شد.

به گفته این مقام مسئول براساس آخرین تصمیم‌گیری‌ها و طبق هماهنگی که با مرکز فاوای وزارت صمت هم انجام شده است، از امروز امکان ثبت تلفن مسافری وجود دارد و افرادی که از ۱۷ آبان تا امروز به صورت مسافری واردات آیفون داشته‌اند و به گمرگ نیز اظهار کرده‌اند، می‌توانند وارد سامانه گمرک شوند، حقوق ورودی را پرداخت کنند و آیفون آن‌ها رجیستر می‌شود. این استعلام همزمان از سامانه همتا نیز گرفته می‌شود و کار انجام خواهد شد.

معاون برنامه‌ریزی و مقررات سازمان توسعه تجارت با اشاره به وضعیت گوشی‌هایی که از اسفند ۱۴۰۱ واردات آن ممنوع شده بود، نیز گفت: در مورد گوشی‌هایی که از این تاریخ (اسفند ۱۴۰۱) تا ۱۷ آبان امسال وارد کشور شده است، مراتب مربوطه با توجه به ملاحظات حقوقی، به ستاد مبارزه با قاچاق کالا و معاونت حقوقی ریاست جمهوری اعلام شده تا بررسی و تصمیم‌گیری شود و تقاضا می‌شود افراد از مراجعه به دستگاه‌های مرتبط تا تصمیم گیری نهایی جدا خودداری کنند.

احمدی ادامه داد: برای رویه تجاری واردات آیفون نیز موضوع در دست بررسی است و دستگاه‌های مرتبط از جمله وزارت صمت و بانک مرکزی در حال بررسی شیوه‌های تامین منابع ارزی این موضوع و نحوه واردات آن هستند که در صورت به نتیجه رسیدن متعاقبا اعلام خواهد شد.

به گفته معاون برنامه‌ریزی و مقررات سازمان توسعه تجارت براساس قانون بودجه، حقوق ورودی ر رویه‌های تجاری واردات آیفون ۱۵ درصد و در رویه‌های مسافری هم ۳۰ درصد است که البته با توجه به هزینه‌های جانبی برای رویه‌های مسافری این میزان برای رجیستری گوشی به حدود ۴۰ درصد می‌رسد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر