تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
رونمایی اپل از گوشی‌های جدید

قیمت آیفون ۱۷ اعلام شد/ در ایران؛ ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلیون!

شرکت اپل شب گذشته (سه‌شنبه) در مراسمی از خانواده آیفون ۱۷ رونمایی کرد. جالب است بدانید قیمت مدل‌های جدید آیفون در ایران به دلیل ریزش شدید ارزش ریال از ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان قیمت دارند!

کد خبر: ۱۸۹۸۰۸
۰۹:۴۶ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۴

قیمت آیفون ۱۷ اعلام شد/ در ایران؛ ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلیون!

دیدارنیوز: اپل سرانجام شب گذشته (سه‌شنبه) از سری آیفون ۱۷ رونمایی کرد و حالا قیمت تمام مدل‌های این خانواده را می‌دانیم.

به نقل از زومیت، اپل در مراسمی باشکوه از خانواده‌ی آیفون ۱۷ رونمایی کرد. گوشی‌های جدید اپل در چهار مدل مختلف راهی بازار می‌شوند؛ اما امسال خبری از مدل پلاس نیست و شاهد عضو کاملاً جدیدی به‌نام آیفون ۱۷ ایر هستیم.

قیمت آیفون ۱۷ از ۷۹۹ دلار آغاز می‌شود و قیمت آیفون ایر به ۹۹۹ دلار می‌رسد.

قیمت آیفون ۱۷ اعلام شد/ در ایران؛ ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلیون!

از سوی دیگر، قیمت آیفون ۱۷ پرو از ۱۰۹۹ آغاز می‌شود و قیمت آیفون ۱۷ پرو مکس به ۱۱۹۹ دلار می‌رسد.

آیفون ۱۷ پرو و پرو مکس امسال از تراشه‌ی قدرتمند A۱۹ پرو بهره می‌برند که قدرت بیشتر و مصرف انرژی بهینه‌ای دارد. این گوشی‌ها از سبک طراحی نسل‌های قبلی کمی فاصله گرفته‌اند و به نوار دوربین در پنل پشتی مزین هستند.

آیفون ۱۷ به نسبت نسل گذشته تغییرات چشمگیری ندارد و شاهد حفظ همان زبان طراحی آیفون ۱۶ هستیم؛ اما آیفون ایر با ضخامت بسیار کم و دوربین تکی در پشت شاید متفاوت‌ترین آیفون امسال باشد. مدل ایر مانند مدل‌های پرو از تراشه‌ی A۱۹ پرو استفاده می‌کند.

آیفون ۱۷ در ایران چند؟

به نقل از دیجیاتو، خانواده آیفون ۱۷ با قیمت جهانی ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ دلار معرفی شدند، اما در بازار ایران با احتساب نرخ ارز، رجیستری و مالیات، برچسب قیمتی آنها بسیار بالاتر خواهد بود.

نسخه پایه آیفون ۱۷ احتمالا با قیمت حدود ۱۰۰ تا ۱۱۰ میلیون تومان وارد ایران خواهد شد. این رقم برای آیفون ایر ۱۰۰۰ دلاری و باتوجه به خاص و جدید بودن این گوشی شاید به ۱۵۰ تا ۱۶۰ میلیون برسد.

آیفون ۱۷ پرو باتوجه به افزایش قیمت ۱۰۰ دلاری و قیمت کنونی نسل قبل در بازار ایران احتمالا ۱۶۰ تا ۱۸۰ میلیون تومان قیمت خواهد داشت.

در نهایت مدل پایه آیفون ۱۷ پرو مکس می‌تواند با قیمت حدود ۲۰۰ میلیون تومان در بازار ایران به‌فروش برسد؛ هرچند مدل‌های ظرفیت بالای این گوشی شاید برای نخستین بار از مرز قیمتی ۳۰۰ میلیون تومان عبور کند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر