تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
به کشور‌هایی که به جزایر سه‌گانه چشم دوخته‌اند، هشدار می‌دهیم که پا را از گلیم خود درازتر نکنید

یک نماینده خطاب به دولت؛ جلوی افزایش بی‌رویه مالیات را بگیرید/ افزایش حقوق سالانه، افزایش قیمت‌ها روزانه!

محمد سبزی، نماینده ساوه در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت و سازمان امور مالیاتی باید جلوی افزایش بی‌رویه مالیات را بگیرند.

کد خبر: ۱۷۴۳۸۴
۱۲:۴۹ - ۰۲ آبان ۱۴۰۳

یک نماینده خطاب به دولت؛ جلوی افزایش بی‌رویه مالیات را بگیرید

دیدارنیوز: نماینده مردم ساوه در مجلس گفت: دولت و سازمان امور مالیاتی باید جلوی افزایش بی‌رویه مالیات را بگیرند.

محمد سبزی در نشست علنی امروز (چهار‌شنبه، ۲ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی ضمن محکومت جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی گفت: به کشور‌هایی که به جزایر سه‌گانه چشم دوخته‌اند، هشدار می‌دهیم که پا را از گلیم خود درازتر نکنید و چشم هر کسی که بخواهد به خاک پاک ما طمع کند از حدقه در خواهیم آورد و دستی که دراز شود را قطع خواهیم کرد.

نماینده مردم ساوه در مجلس شورای اسلامی، خطاب به تیم اقتصادی دولت افزود: عدم ثبات در قیمت‌ها به ویژه نرخ سکه و ارز را شاهد هستیم که مستقیما در سایر کالا‌ها تاثیرگذارند؛ بنابراین باید در این رابطه تدبیری شود، مگر می‌شود افزایش حقوق سالانه باشد، اما افزایش قیمت‌ها ماهانه و روزانه صورت بپذیرد.

وی خطاب به دولت بیان کرد: گناه گندم‌کاران مناطق سردسیری به گردن چه کسی است که هر سال باید چند ماه بعد از تحویل گندم پول خود را دریافت کنند، در صورتی که در مناطق گرم سیری، ابتدا پول خود را دریافت می‌کنند و پس از آن گندم را تحویل می‌دهند.

سبزی خطاب به سازمان امور مالیاتی عنوان کرد: حسابرسی شرکت‌ها در استان‌ها و شهرستان‌ها انجام شود، اخیرا افرادی از سوی سازمان امور مالیاتی تهران برای حسابرسی شرکت‌ها به شهرستان آمدند و به صورت غیرکارشناسی و غیرمسئولانه و خارج از عرف این موضوع را انجام دادند. به عنوان مثال، شرکتی که در سال ۱۴۰۱ مالیات آن با ۹۰۰ میلیون تومان بسته شده بود امسال به حدود ۱۶ میلیارد تومان رسیده است. البته حضرت آقا فرمودند که سال جهش تولید است و شما دارید مالیات‌ها را چند برابر می‌کنید که این کار باعث می‌شود که کمر تولید کننده بشکند، چرا باید این اتفاق بیفتد و همه تولیدکنندگان و صاحبان شرکت گلایه‌مند هستند، لذا دولت و سازمان امور مالیاتی باید جلوی افزایش بی‌رویه مالیات را بگیرد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور