تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
محبی نجم‌آبادی، نماینده مجلس بیان کرد

سفر رئیس‌جمهور به عراق اهمیت زیادی داشت

بهروز محبی نجم‌آبادی، عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس گفت: سفر رئیس‌جمهور به عراق و حضور او در اقلیم کردستان از نظر دیپلماسی عمومی، اهمیت زیادی داشت.

کد خبر: ۱۷۲۳۴۶
۱۷:۰۳ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۳

پزشکیان در سفر عراق دیپلماسی عمومی را به نمایش گذاشت

دیدارنیوز: عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی گفت: سفر رئیس‌جمهور به عراق و حضور او در اقلیم کردستان از نظر دیپلماسی عمومی، اهمیت زیادی داشت.

بهروز محبی نجم‌آبادی در گفتگو با ایرنا، با اشاره به سفر رئیس جمهور کشورمان به عراق گفت: سفر پزشکیان از جهات مختلف چه از نظر اقتصادی و قرارداد‌هایی که در جریان این سفر امضاء شده دارای اهمیت است.

وی افزود: یکی از نکات مهم و برجسته در این سفر، حضور پزشکیان در اقلیم کردستان عراق و اربیل بود که سخنرانی پزشکیان به زبان کردی در جریان این سفر باعث ایجاد فضایی صمیمی شد.

عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس افزود: این حضور در میان مردم اقلیم کردستان از نظر دیپلماسی عمومی از اهمیت بالایی برخوردار بود و از نقاط برجسته سفر رئیس‌جمهور به عراق به شمار می‌رود.

محبی نجم‌آبادی خاطرنشان کرد: در جریان این سفر توافق نامه‌های خوبی در حوزه‌های اقتصادی و صنعتی به امضاء رسید که باید هر چه سریعتر قرارداد‌های مربوط به این توافقات به امضاء برسد و کار اجرای این توافقات آغاز شود.

وی گفت: دو کشور ایران و عراق دارای مشترکات زیادی هستند و توسعه روابط دو کشور در بخش‌های مختلف به نفع طرفین است.

رئیس جمهور صبح روز چهارشنبه -۲۱ شهریور ۱۴۰۳- و در راس هیأتی بلندپایه از مقامات سیاسی و اقتصادی کشورمان به عراق سفر کرد، دکتر پزشکیان در بدو ورود به فرودگاه بغداد مورد استقبال رسمی «محمدشیاع السودانی» نخست وزیر این کشور قرار گرفت و سپس با حضور در محل یادمان سرداران شهید مقاومت نسبت به مقام شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس ادای احترام کرد.

وی در دیدار‌های جداگانه با رئیس‌جمهور، نخست وزیر، رئیس شورای عالی قضایی، سران چارچوب هماهنگی نیرو‌های سیاسی شیعه عراق و معاون اول رئیس مجلس عراق گفتگو کرد.

رئیس‌جمهور همچنین در روز دوم سفر خود، به اربیل و سلیمانیه رفت و با مقامات اقلیم کردستان عراق دیدار و گفتگو کرد.

پزشکیان در سومین و آخرین روز سفر خود به عراق با استقبال استاندار، وارد بصره شد و با جمعی از نخبگان فرهنگی، مذهبی، دانشگاهی و جمعی از عشایر بصره دیدار و گفتگو کرد.

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور اسلامی ایران عصر جمعه ۲۳ شهریور به تهران بازگشت.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر