تیتر امروز

پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ به فلسفه سیاسی مدرن نزدیک‌تر است/ چیزی به‌نام تفکیک قوا نداریم/ تن‌ها یک قوه داریم!
در سی‌ودومین برنامه دیدار اندیشه با علی اکبر گرجی مطرح شد:

پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ به فلسفه سیاسی مدرن نزدیک‌تر است/ چیزی به‌نام تفکیک قوا نداریم/ تن‌ها یک قوه داریم!

در سی‌و‌دومین برنامه دیدار اندیشه، ادامه گفتگو با دکتر علی اکبر گرجی، استاد دانشگاه و رئیس انجمن علمی حقوق اساسی ایران با موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت"...
بهروز محبی، نماینده سبزوار می‌گوید عملکرد مجلس دوازدهم ضعیف است

در دولت چهاردهم، ۶۲ درصد ارزش پول ملی کاهش پیدا کرده/ احتمال استیضاح وزیر کشور و وزیر آموزش و پرورش

بهروز محبی، نماینده سبزوار در مجلس می‌گوید که آنچه در دستور کار مجلس قرار گرفته در موارد بسیاری با اولویت‌های کشور فاصله دارد. او گفت: در مدت کوتاه از روی کار آمدن دولت چهاردهم، بیش از ۶۲ درصد ارزش پول ملی کاهش پیدا کرده است و ما انتظار داشتیم دولت تا امروز برنامه‌های خود را به مجلس ارائه کند، اما همچنان می‌شنویم که آن‌ها می‌گویند برنامه خواهیم داد. به نظرم وزیر کشور و وزیر آموزش و پرورش شرایط‌شان به گونه‌ای است که شاید در سال ۱۴۰۴، استیضاح شوند، زیرا نقد‌های جدی به این دو وزیر در سطوح پایین وجود دارد.

کد خبر: ۱۸۲۰۱۸
۱۰:۱۵ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۴

در دولت چهاردهم، ۶۲ درصد ارزش پول ملی کاهش پیدا کرده/ احتمال استیضاح وزیر کشور و وزیر آموزش و پرورش

دیدارنیوز: بهروز محبی، نماینده سبزوار گفت: آنچه در بسیاری از مواقع در دستور مجلس بوده، اولویت‌های کشور نبوده است و حتماً در سال جدید باید اقدامات جدی صورت بگیرد. تا حدی این انتقاد‌ها را به هیات رییسه مجلس وارد می‌دانم، زیرا سیاست‌های کلی توسط آن‌ها به منصه ظهور می‌رسد.

روز‌های پایانی سال ۱۴۰۳ با استیضاح و عدم‌رای اعتماد مجلس اصولگرا به عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد توام شد و به نظر می‌رسد با گذشت هرچه بیشتر از عمر مجلس دوازدهم و دولت چهاردهم، تضاد‌های نمایندگان با دولت و شخص رییس‌جمهور افزایش کرده است.

در همین خصوص، بهروز محبی، نماینده سبزوار به رویداد۲۴ گفت: یکی از موضوعاتی که من شاهد آن بودم، درگیری و اختلاف‌نظر برخی وزرای اقتصادی دولت چهاردهم با یکدیگر بوده است. به نوعی دولت، به طور مثال در موضوع واگذاری سهام شرکت ایران خودرو، نقد‌ها و اختلافات جدی بین وزرای دولت چهاردهم وجود دارد و این اختلاف‌ها پیش نمایندگان علنی شده است. همین اختلافات بین دولتمردان در حوزه ناترازی انرژی به چشم آمده است.

از زمان دولت چهاردهم، ۶۲ درصد ارزش پول ملی کاهش پیدا کرده/ احتمال استیضاح وزیر کشور و وزیر آموزش و پرورش

وی افزود: اکنون دولت چهاردهم به انسجام درونی احتیاج دارد و در این رابطه، شخص رییس‌جمهور باید به عنوان کارشناس ارشد مسائل را درک و به یک نتیجه‌گیری کلی برسد. از طرفی در مدت کوتاه از روی کار آمدن دولت چهاردهم، بیش از ۶۲ درصد ارزش پول ملی کاهش پیدا کرده است و ما انتظار داشتیم دولت تا امروز برنامه‌های خود را به مجلس ارائه کند، اما همچنان می‌شنویم که آن‌ها می‌گویند برنامه خواهیم داد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: اگر تعللی در تعهد ارزی ایجاد شده و زمینه‌ای فراهم شده که ارزش پول ملی کاهش پیدا کند و بعضی شرکت‌های فولادی، پتروشیمی و بخش خصوصی به تعهدات ارزی خود عمل نکردند، حکمرانی دولت زیر سوال است.

محبی اظهار داشت: دولت چهاردهم اسم خود را دولت وفاق ملی گذاشته است، اما عملاً چیزی که ما در سطوح پایین می‌بینیم خیلی به شعار دولت نمی‌آید. هرچند دولت در سطوح بالا این شعار را تا حدی عملی کرده است، اما در بخش‌های میانی و پایینی همچنان ستاد‌های آقای پزشکیان در ایام انتخابات تصمیم‌گیری می‌کنند و به کوچکترین انتقادی واکنش نشان می‌دهند.

وی در پاسخ به اینکه کدام یک از وزرای دولت چهاردهم در خطر استیضاح هستند؟ گفت: به نظرم وزیر کشور و وزیر آموزش و پرورش شرایط‌شان به گونه‌ای است که شاید در سال ۱۴۰۴، استیضاح شوند، زیرا نقد‌های جدی به این دو وزیر در سطوح پایین وجود دارد.

این نماینده اصولگرای مجلس در ارزیابی خود از عملکرد مجلس دوازدهم گفت: تا این‌جای کار، عملکرد مجلس دوازدهم را ضعیف دیدم. آنچه در بسیاری از مواقع در دستور مجلس بوده، اولویت‌های کشور نبوده است و حتماً در سال جدید باید اقدامات جدی صورت بگیرد.

در این زمینه تا حدی این انتقاد‌ها را به هیات رییسه مجلس وارد می‌دانم، زیرا سیاست‌های کلی توسط آن‌ها به منصه ظهور می‌رسد، ولی باید دانست اتفاقی که برای رییس دولت سیزدهم افتاد و انتخابات زودهنگاهی که شاهد آن بودیم و اساساً تغییرات و تعویض‌ها، اثرات خود را بر عملکرد مجلس دوازدهم گذاشت، ولی در عین حال مجلس فعلی باید اولویت‌های کشور را جدی‌تر ببیند و نظارت‌های قوی‌تری را از خود اعمال کند. همچنین مجلس دوازدهم باید قوانین مهمی که در مجلس یازدهم صورت گرفت را به طور جدی دنبال کند و از این‌رو گلایه‌مندی برخی از مردم از عملکرد مجلس دوازدهم را به حق می‌دانم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی