تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

میرزایی: نماینده سراوان شهامت عذرخواهی داشته باشد

یک نماینده مجلس تاکید کرد: مردم نسبت به مسئولان در سطوح مختلف بدبین و بی‌اعتماد شده‌اند. انقلاب ارتباطات آثار و پیامدهایی خواهد داشت و بی‌اعتماد شدن به مسئولان یکی از پیامدهای آن است و این موضوع تنها منحصر به ایران نیست.

کد خبر: ۱۶۹۲۶
۱۱:۲۶ - ۳۰ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - جلال میرزایی نماینده ایلام و رییس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس با اشاره به سیل انتقادات به نمایندگان به دنبال برخورد نماینده سراوان با یک نماینده مجلس، گفت: فلسفه انتخابات این است که مردم کارگزاران خود را برای حل مشکلاتشان انتخاب می کنند. زمانیکه کسانی انتخاب می‌شوند اما نه تنها مشکلات مردم حل نمی‌شود بلکه تشدید می‌شود؛ این بازخوردها طبیعی است.
 
او تاکید کرد: مردم نسبت به مسئولان در سطوح مختلف بدبین و بی‌اعتماد شده‌اند. انقلاب ارتباطات آثار و پیامدهایی خواهد داشت و بی‌اعتماد شدن به مسئولان یکی از پیامدهای آن است و این موضوع تنها منحصر به ایران نیست. بلکه در آمریکا و در سال 2010 نظر سنجی که انجام داده بودند اعتماد به کنگره، رییس جمهور، سیاستمداران و بسیاری از نهادها پایین آمده بود و اعتماد به برخی از نهادها مانند دانشگاه و نیروهای مسلح افزایش یافته بود.
 
این نماینده مجلس ادامه داد: به نظر می‌رسد این نوع نگاه به جامعه ما هم سرایت کرده است. اما مشکلات ما بیشتر است و تلاش‌هایی که در چند سال اخیر صورت گرفته توام با موفقیت نبوده است. وعده‌های آقای روحانی هم محقق نشد که البته در بخشی از آن کارشکنی شد و بخشی هم نتوانست که انجام دهد، که این موارد دلیلی بر نگاه فعلی مردم به مسئولان است. از سوی دیگر طیف اصولگرا هم از قدرت دور ماند و در فکر این بود که دولت را مقصر معرفی کند و مشکلات را بزرگ نمایی کرد.
 
میرزایی گفت: بنابراین تمامی این مسایل دست به دست هم داده و بی‌اعتمادی نسبت به نهادها و کارگزاران در جامعه ایجاد شده است. این بی‌اعتمادی جدی است و در کوتاه مدت و با دادن شعارهای مردمی نمی‌توان آن را رفع کرد بلکه باید خوب عمل کنیم. در این شرایط باید کمتر صحبت کرد و بیشتر عمل کنیم. تا مردم عمل ما را ببینند و قضاوت کنند چون مردم از صحبت خسته شده‌اند.
 
او در خصوص پخش ویدئویی که مربوط به زمان بررسی کلیپ نماینده سراوان در جلسه غیر علنی مجلس بود، تاکید کرد: رفتار نمایندگان سنجیده نیست. یک بی‌احترامی نسبت به نماینده سراوان صورت گرفته اما این نماینده در شکل گیری آن حادثه نقش اساسی داشته و می‌توانست مدیریت کند. مردم ما را انتخاب کردند که منازعات و مشکلات را مدیریت کنیم نه آنکه خودمان به شکل گیری بحران کمک کنیم. رفتار نماینده سراوان از این منظر قابل توجیه نیست و باید شهامت عذرخواهی را داشته باشد.
 
این نماینده مجلس با انتقاد از فیلم گرفتن نمایندگان از جلسه غیر علنی و پخش آن، گفت: درست نبود که این فیلم از جلسه غیر علنی مجلس گرفته شود. این فیلم در خوشبینانه‌ترین حالت از روی کنجکاوی گرفته شده اما احتمال دیگری هم هست که باید صبر کرد تا موضوع بررسی شود.
منبع: اعتماد
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر