تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
پزشکیان براساس گفتمانی که داشت عقلانیت، اخلاق‌مداری و شایسته‌گزینی را دنبال کرد

نوری: مردم به سوءاستفاده از موقعیت‌های دولتی به نفع یک نامزد خاص «نه» گفتند

غلامرضا نوری قزلجه، عضو هیات موسس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس گفت: مردم به سوءاستفاده از موقعیت‌های دولتی و حکومتی به نفع یک نامزد خاص «نه» گفتند.

کد خبر: ۱۶۸۴۱۴
۱۱:۵۰ - ۱۹ تير ۱۴۰۳

نوری

دیدارنیوز: نماینده مردم بستان آباد در مجلس گفت: مردم احساس کردند که یک سوءاستفاده‌ای از موقعیت‌های دولتی، اداری و حکومتی می‌شود و دارد حق یکی از نامزد‌ها ضایع می‌شود به خاطر همین تصمیم گرفتند و آمدند پای صندوق رأی و «نه» گفتند به آن کسانی که از موقعیت‌ها و فرصت‌های عمومی و منابع دولتی و حاکمیتی داشتند استفاده ویژه می‌کردند و اقدام خلاف قانون انجام می‌دادند.

غلامرضا نوری قزلجه، عضو هیات موسس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با ایلنا، درخصوص ارزیابی خود از افزایش میزان مشارکت مردم در دور دوم انتخابات گفت: به نظر می‌آید که در مرحله دوم آرایش سیاسی و گفتمانی در کشور تکمیل‌تر شد و این عامل این امر بود؛ به این معنا که در مرحله اول، چون یک سری کاندیدا‌های پوششی هم وجود داشتند و وقت صداوسیما و مردم را می‌گرفتند، حضور آن‌ها یک مقدار اعتماد عمومی و نگاه مردم را تا حدودی مخدوش می‌کرد و، چون مشخص هم بود که بعضی از آن‌ها کنار می‌روند همین مساله یک مقدار رغبت مردم را پایین آورده بود؛ در نتیجه خیلی امکان شکل‌گیری تفاوت آراء و نظریات گفتمانی وجود نداشت.

وی ادامه داد:، اما در مرحله دوم دیگر رقابت جدی‌تر شد که در این رابطه هم اولا باید بگوییم که نتیجه مرحله اول یک اعتمادی را مجددا در جامعه ایجاد و تقویت کرد که مردم به این رسیدند که اگر رأی بدهند رأی آن‌ها اثرگذار است و دیده می‌شود، از سوی دیگر این دو گفتمان با هم در یک هفته و در مرحله دوم خیلی صریح‌تر و واضح‌تر صبحت کردند همینطور اطرافیان کاندیدا‌ها شفاف‌تر صحبت کردند که این هم عامل موثری بود.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس عنوان کرد: یکی از عوامل دیگر این بود که مردم متوجه اهمیت موضوع شدند متوجه تفاوت‌های این دو دیدگاه شدند و اینکه کدامیک می‌تواند در این برهه کشور را کمک کند و از این شرایط عبور دهد را دریافت کردند.

وی افزود: در همین مساله ارزیابی دلایل افزایش مشارکت شاید بتوان یکی از عوامل را این مساله دانست که مجموعه‌های دولتی یا برخی مجموعه‌های حکومتی یک مقدار فراتر از آنچه که در انتخابات‌ها همه برای تشویق به مشارکت می‌کردند، وارد شدند و رفتند به سمت تبلیغات یک کاندیدای خاص و تخریب کاندیدای دیگر؛ لذا من معتقدم که مردم اینجا احساس کردند که یک سوءاستفاده‌ای از موقعیت‌های دولتی، اداری و حکومتی می‌شود و دارد حق یکی از نامزد‌ها ضایع می‌شود به خاطر همین تصمیم گرفتند و آمدند پای صندوق رأی و «نه» گفتند به آن کسانی که از موقعیت‌ها و فرصت‌های عمومی و منابع دولتی و حاکمیتی داشتند استفاده ویژه می‌کردند و اقدام خلاف قانون انجام می‌دادند.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تصریح کرد: مردم خواستند یک نه هم به این نوع تفکرات بدهند که این امکانات متعلق به همه است و کسانی که در پست‌ها و موقعیت‌ها هستند باید امانتداری را همیشه حفظ کنند و مردم احساس نکنند که کار با بی‌عدالتی دارد انجام می‌شود و روی یک کاندیدای خاصی یک نگاه ویژه وجود دارد. به هر حال نسبت به مرحله اول مشارکت خوبی صورت گرفت و این برای کشور ما و انسجام ملی خوب بود.

نوری قزلجه خاطرنشان کرد: ناگفته نماند که هنوز نیمی از جمعیت کشور مشارکت نکرده‌اند و حتما این باید هم برای نظام هم برای رییس‌جمهور منتخب یک دغدغه اصلی باشد و بایستی شرایط را در جامعه چنان فراهم کنیم که در انتخابات‌های بعدی ان‌شاءالله این مشارکت باز هم افزایش پیدا کند.

عضو هیات موسس فراکسیون مستقلین مجلس در پاسخ به این سوال که «جدی‌ترین انتظارات مشارکت‌کنندگان از دولت آینده و مسعود پزشکیان چیست؟»، ابراز داشت: طبیعتا شاید مشکل اول در کشور ما مباحث اقتصادی و معیشتی مردم است که انتظار دارند در آن حوزه‌ها کار‌های ویژه‌ای برای اقشار مختلف صورت گیرد، یک سری انتظاراتی هست که آن‌ها بایستی عملیاتی شود تا به سرانجام برسد و انتظارات برآورده شود. به نظرم دولت چهاردهم مسئولیت سنگینی را برعهده خواهد داشت به این علت که شاخص‌های مختلف در کشور و وضعیت اقتصادی و همچنین اوضاع در برخی بخش‌ها وضعیت خوبی ندارد و فاصله‌ها زیاد است، بنابراین کار زیادی را می‌طلبد.

وی تاکید کرد: ما نمی‌خواهیم بگوییم که خیلی چنین و چنان می‌خواهد دولت را تحویل بگیرد، بالاخره این شرایط بود و پزشکیان هم با علم بر این شرایط آمد و این توان را هم قطعا دارد و با تیمی هم که انتخاب می‌کند قطعا ان‌شاءالله خواهد توانست در حوزه‌هایی که وعده داد و در آن‌ها نیاز مردم وجود دارد اقداماتی انجام دهد و امیدواریم بتواند موفق باشد.

این نماینده مجلی ادامه داد: البته باید قبول کنیم که کار بسیار سخت و سنگینی است و ان‌شاءالله با دیدگاه‌ها و برنامه‌هایی که پزشکیان دارد به نظرم خیلی از این اتفاقات شدنی است و اتفاق خواهد افتاد و ان‌شاءالله امید‌های مردم به بار خواهد نشست تا هم باعث رضایت عمومی شود و هم یک نشاط اجتماعی به جامعه تزریق شود و از این سختی و مشکلاتی که مردم در زندگی روزمره دارند، ان‌شاءالله بتوانیم عبور کنیم.

نوری درباره اینکه خط مشی دولت پزشکیان عنوان کرد: پزشکیان براساس گفتمانی که داشت عقلانیت، اخلاق‌مداری و شایسته‌گزینی را دنبال کرد و طبیعتا برمبنای آن هم تصمیم می‌گیرد و خودش هم تاکید کرد که ادامه یک دولت یا تفکر خاصی نیست، برای خودش مشی دارد و از همه ظرفیت‌های کشور در همه جریان‌های سیاسی برای رسیدن به اهداف و تحقق برنامه‌ها استفاده خواهد کرد و مبنای خود را همانطور که قول داد بیشتر بر شایسته‌سالاری و شایسته گزینی قرار داد که مدیران کارآمد را فارغ از اینکه دسته‌بندی سیاسی آن‌ها چیست، به کار گیرند.

وی گفت: به نظرم این یک اقدام بسیار مهمی خواهد بود این نوع نگاه برای حوزه مدیریتی کشور خیلی ضروری است با توجه به اینکه بخش زیادی از رشد اقتصادی مان را روی بهره وری تنظیم کردیم لازم است که افراد توانمند، کارآمد و مدیر بر مصادر امور قرار گیرند این خودش خیلی برای رسیدن دولت چهاردهم به اهداف و وعده‌هایی که به مردم داده است، کمک خواهد کرد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان