تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ

این هشتاد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
میزگردی با حضور چهار استاد دانشگاه در استودیو دیدارنیوز

میزگرد روشنفکران و حکمرانی!

به بهانه رونمایی از کتاب «تاملاتی بر نسبت روشنفکران، انقلاب و حاکمیت» میزگردی بر محور نقش روشنفکران در حکمرانی چند دهه اخیر ایران در دیدارنیوز برگزار شد.

کد خبر: ۱۶۷۸۹۷
۱۹:۲۴ - ۱۰ تير ۱۴۰۳

میزگرد روشنفکران و حکمرانی!

 

دیدارنیوز ـ اسفندیار عبداللهی*: به بهانه رونمایی از کتاب «تاملاتی بر نسبت روشنفکران، انقلاب و حاکمیت» که در گفتمانی با سه روایت توسط استادید گرامی بیژن عبدالکریمی، شهریار زرشناس و مهدی جمشیدی به رشته تحریر درآمده، میزگردی برگزار کردیم که در ادامه خواهید دید.

ویدیوی کامل این میزگرد را در اینجا، یوتیوب و آپارت دیدارنیوز ببینید و بشنوید

میزگردی بر محور نقش روشنفکران در حکمرانی چند دهه اخیر ایران. مهمانان ما در استودیو دیدار، عالیجنابان بیژن عبدالکریمی استاد فلسفه، مقصود فراستخواه استاد برنامه ریزی توسعه ، تقی آزاد ارمکی استاد دانشگاه و جامعه شناس و محمد مهدی مجاهدی استاد اندیشه سیاسی. همچنین در سالن افتخار همراهی جمعی از دانشجویان رشته‌های مختلف حوزه علوم انسانی از دانشگاه‌های بزرگ ایران را داریم. مجری این برنامه محمدعلی نیازی پژوهشگر فلسفه است.

امروز جامعۀ ما به دلایل و اعتبار‌های گوناگونی با مسائل و بحران‌ها بسیاری در برخی ساحات حیات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی خود روبروست.

روشنفکران و حکمرانی!

پرسش انتقادی کتاب «تأملی بر نسبت روشنفکران، انقلاب و حاکمیت: گفتمان انقلاب در سه روایت» که تألیف دکتر بیژن عبدالکریمی، دکتر شهریار زرشناس و مهدی جمشیدی است از روشنفکران، حاکمیت سیاسی و وفاداران به گفتمان انقلاب این است: آیا ما می‌توانیم با همان منطق فهم و روش تحلیل پیشین از مسائل و بحران‌هایمان به پیش رویم؟ آیا منطق و روش پیشین هر یک از ما کارساز و اثرگذار بوده است و اندکی از درد‌ها و رنج‌های توده‌های وسیع جامعۀ ایرانی کاسته است؟ ما نیازمند یک شیفت پاردایمی در نوع نگرش و روش فهم و تحلیل مسائل اجتماعی ایران در میان روشنفکران و نخبگان سیاسی و اجتماعی کشور هستیم و این تغییر منطق و پارادایم یقیناً از رهگذر باز تعریف و بازتفسیر مناسبات میان روشنفکران، گفتمان انقلاب و حاکمیت سیاسی ایران می‌گذرد. این کتاب حاصل بحث و گفتگو درباره برخی از اساسی‌ترین و مهم‌ترین مسائل کشور، از جمله مناسبات میان روشنفکران، حاکمیت و وفاداران به گفتمان انقلاب است. این اثر با این امید تألیف شده است که تأثیراتی بر فضای ذهنی روشنفکران، وفاداران به گفتمان انقلاب و مخالفان و نقادان این گفتمان و نیز بر حاکمیت سیاسی ما به منظور مواجهه با مسائل و انسداد‌های کشور داشته باشد که متعاقب آن کاستن درد‌ها و رنج‌های مردم این سرزمین خواهد بود.

روشنفکران و حکمرانی!

*مدیر اجرایی و سردبیر برنامه 

.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی