تیتر امروز

صیانت از حقوق بشر، لازمه‌ی ضروری توسعه پایدار
"معیار" در گفت و گو با یک وکیل پایه یک دادگستری بررسی کرد

صیانت از حقوق بشر، لازمه‌ی ضروری توسعه پایدار

دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های "معیار" با عباس کوچ نژاد، وکیل پایه یک دادگستری موضوع توسعه را به بحث و بررسی گذاشت، حاصل این گفت و گو را ببینید و بخوانید.
قید مطلقه در ولایت فقیه، فقه را از جمود و خشکی و محدودیت خارج می‌کند/ مردم می‌توانند، ولی فقیه را مورد سوال قرار دهند، اما ولی فقیه هم الزامی به پاسخ ندارد!
در بیست و یکمین برنامه دیدار اندیشه با مهدی رنجبریان مطرح شد:

قید مطلقه در ولایت فقیه، فقه را از جمود و خشکی و محدودیت خارج می‌کند/ مردم می‌توانند، ولی فقیه را مورد سوال قرار دهند، اما ولی فقیه هم الزامی به پاسخ ندارد!

در بیست و یکمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام و المسلمین مهدی رنجبریان مدرس حوزه درباره "جایگاه نظریه ولایت فقیه در فقه و قانون اساسی" گفتگو کردیم.
رضایی: این موجی که راه افتاد افغانستان ستیزی نیست، انسانیت‌زدایی است/ حسینی: وام ۱۰۰ میلیونی به افغانستانی‌ها کذب محض است
دیدار ویژه برنامه‌ای را با حضور نسل دوم مهاجران افغانستانی برگزار کرد

رضایی: این موجی که راه افتاد افغانستان ستیزی نیست، انسانیت‌زدایی است/ حسینی: وام ۱۰۰ میلیونی به افغانستانی‌ها کذب محض است

دیدارنیوز در ادامه مناظره‌ای که درباره مهاجران افغانستانی داشت، این بار در ویژه برنامه جامعه پلاس میزبان دو نفر از مهاجران نسل دوم بود.
نیویورک تایمز منتشر کرد

گزارشی از قطعنامه ضدایرانی؛ با درخواست آمریکا «تعدیل شده بود»

روزنامه نیویورک تایمز آمریکا در گزارشی درباره تصویب قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ادعا کرد که دولت آمریکا از تروئیکای اروپا خواسته بود تا لحن قطعنامه را تعدیل کنند.

کد خبر: ۱۶۶۶۴۷
۱۱:۳۴ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۳

گزارش نیویورک‌تایمز درباره قطعنامه ضدایرانی؛ «تعدیل شده بود»

دیدارنیوز: روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی با اشاره به تصویب قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نوشت: دولت آمریکا از بیم واکنش تهران از تروئیکای اروپا خواسته بود تا لحن قطعنامه را تعدیل کنند.

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نشست روز چهارشنبه خود قطعنامه پیشنهادی انگلیس، فرانسه و آلمان علیه ایران را با ۲۰ رای موافق، ۱۲ رای ممتنع و مخالفت روسیه و چین به تصویب رساند.

نیویورک تایمز در گزارش خود با بررسی تصویب این قطعنامه نوشت: اگرچه قطعنامه‌های انتقادآمیز آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از نظر قانونی الزام‌آور نیستند، اما دارای وزن سیاسی هستند. شورای حکام آژانس در نوامبر ۲۰۲۲ نیز قطعنامه مشابهی را تصویب کرد که توسط همین سه کشور اروپایی تهیه شد و از ایران خواسته بود در تحقیقات در مورد آثار اورانیوم یافت شده در سایت‌های مشکوک هسته‌ای سابق در این کشور همکاری کند. هرچند ادعا می‌شود که ایران هرگز از آن پیروی نکرد.

به نوشته این روزنامه آمریکایی، در این میان، دولت جو بایدن (رئیس جمهور آمریکا) آشکارا نگران تصویب قطعنامه‌ای بود که چنان تند بیان شده بود که می‌توانست واکنش‌های شدیدی را در تهران به دنبال داشته باشد و تلاش کرد از آن اجتناب کند. مقامات آمریکایی گفتند که با نگرانی اروپایی‌ها هم عقیده‌اند، اما نمی‌خواهند از قطعنامه‌ای غیرقابل اجرا حمایت کنند که ممکن است ایران را وادار به توسعه برنامه هسته‌ای خود در زمانی کند که واشنگتن به دنبال کاهش تنش در منطقه است.

در نهایت پس از برخی اصلاحات در عبارات و تعدیل لحن قطعنامه، آمریکا به آن رای داد.

روسیه و چین نیز پس از تصویب قعطنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس تاکید کردند که این اقدام به حل‌وفصل موضوع هسته‌ای ایران کمکی نمی‌کند و تنها موجب پیچیده‌تر شدن اوضاع می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی