تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...
حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست
در گفت‌وگوی دیدار با یک اقتصاددان بررسی شد

حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست

استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در گفت‌و‌گو با دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت کنونی اقتصاد ایران و تبعات قطع اینترنت در کوتاه‌مدت و ‌میان‌مدت پرداخته است.
شهید رئیسی می‌دانست که اگر همدلی ملی نباشد، نمی‌شود کاری انجام داد

ابتکار: سیاست‌های جناحی و حذفی جواب نمی‌دهد

معصومه ابتکار، معاون رئیس‌جمهوری در دولت‌های اصلاحات و تدبیر و امید با اشاره به اینکه شهید رئیسی می‌دانست که اگر همدلی ملی نباشد، نمی‌شود کاری انجام داد، گفت: این سیاست‌های جناحی و حذفی تا الان برای کشور جواب نداده است و از این به بعد هم جواب نمی‌دهد.

کد خبر: ۱۶۶۰۳۰
۲۰:۵۷ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۳

ابتکار

دیدارنیوز: معاون رئیس‌جمهوری در دولت‌های اصلاحات و تدبیر و امید گفت: آقای رئیسی می‌خواست کار‌ها به نتیجه برسد و این امر برای ما مشهود بود، هرچند کار اجرایی فراز و نشیب خودش را دارد؛ به همین دلیل مسیر این دولت باید ادامه داشته باشد.

معصومه ابتکار، معاون رئیس‌جمهوری در دولت‌های اصلاحات و تدبیر و امید در گفتگو با ایسنا، با اشاره به شهادت سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور و همراهانش گفت: خوشبختانه حس وحدت و انسجام ملی پس از این حادثه تلخ و ناگوار مانع از سخت شدن شرایط شد. همدلی طیف‌های مختلف اجتماعی و سیاسی در واکنش به این مساله بسیار مهم و موثر بود. همه اقشار و به ویژه طیف منتقد آقای رئیسی در واکنش به این حادثه به صورت جدی جلو آمدند، ابراز ناراحتی کرده و تسلیت گفتند.

وی ادامه داد: همه اقشار نگران حال ایشان بودند و حتی بسیاری از افراد طیف منتقد رئیسی در واکنش به این حادثه در صفحات مجازی خود پیام صادر کردند، توییت زده و ابراز دل نگرانی کردند.

همدلی خاصی بین اقشار مختلف و طیف‌های سیاسی ایجاد شد

وی با بیان اینکه در جریان این حادثه همدلی خاصی در بین اقشار مختلف به نمایش درآمد که این امر موضوع مهمی است، افزود: این همدلی در حوزه بین االمللی نیز با سطح بالایی ایجاد شد چراکه این اتفاق در حین خدمت برای رئیسی رخ داد و همین امر در سطح بین المللی و داخلی مورد توجه قرار گرفت.

سکوت یک دقیقه‌ای سازمان ملل اتفاق مهمی است

این استاد ایمونولوژی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تربیت‌مدرس با اشاره به پیام تسلیت‌هایی که از سمت کشور‌های مختلف برای شهادت رئیس جمهور صادر شد افزود: در سازمان ملل برای رئیسی یک دقیقه به صورت ایستاده سکوت کردند و این خیلی اتفاق مهمی است چرا که احترامی به ایران و احترام به رئیسی بود.

از همدلی ایجاد شده برای مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم

ابتکار خاطر نشان کرد: امروز باید از این نگاه و همدلی ایجاد شده به خوبی استفاده کنیم، باید از همدلی ایجاد شده در بین کشور‌های منطقه، همسایه، مسلمان و حتی سایر کشور‌های دنیا برای مقابله با رفتار‌هایی مثل رفتار رژیم صهیونیستی به عنوان یک حکومت سرکش که جنایاتی در عزه مرتکب می‌شود، استفاده شود، باید از این فرصت استفاده کرد و ارتباطات و همدلی‌ها را تقویت کنیم.

شهید رئیسی می‌دانست که اگر همدلی ملی نباشد، نمی‌شود کاری انجام داد

این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه امیدوارم این همدلی ایجاد شده در سطح ملی نیز توسعه پیدا کرده و به مناقشه و درگیری‌های سیاسی منتهی نشود، توضیح داد: باید از این همدلی ایجاد شده مراقبت کرد. روحیه خود رئیسی هم به گونه‌ای بود که می‌خواستند یک همدلی ملی ایجاد شود چراکه ایشان می‌دانستند که اگر همدلی ملی نباشد، نمی‌شود کاری انجام داد و آینده روشنی را ترسیم کرد.

وی تاکید کرد: نباید اجازه داد که عده‌ای این امر را مصادره سیاسی کرده و جناحی و حذفی با آن برخورد کنند. این سیاست‌های جناحی و حذفی تا الان برای کشور جواب نداده است و از این به بعد هم جواب نمی‌دهد. تنها مشکلات را پیچیده‌تر می‌کند. این اتفاقی که الان رخ داده و همدلی ایجاد شده فرصتی برای کشور و آینده ایران است.

ابتکار درباره شهادت امیر عبداللهیان و حجت الاسلام آل هاشم نیز تصریح کرد: برای شهادت امیرعبداللهیان پیام‌هایی از سایر کشور‌ها منتشر شد. ایشان در توسعه همکاری‌های منطقه‌ای خیلی تلاش داشتند و در همین مسیر نیز جان خود را از دست دادند و این مساله مهمی در سطح ملی و بین المللی است. با حجت الاسلام آل هاشم نیز پیش‌تر ملاقات‌هایی داشتم و می‌دانم چقدر انسان شریف و بزرگواری بودند. حادثه رخ داده برای این بزرگواران بسیار غم انگیز است.

رئیسی با تک تک وزرای دولت دوازدهم دیدار کرد

این استاد دانشگاه درباره برخورد و تعامل رئیس جمهور شهید، با بیان اینکه پایان دوره تحویل دولت‌ها یکی از حساس‌ترین دوران است، یادآور شد: یکی از اشکالات حکمرانی در کشور ما عدم انتقال درست تجربیات دوران قبل به دوران بعد دولت‌ها است. فرقی هم نمی‌کند هر طیفی که باشد این بی توجهی به دستاورد‌ها در هر دورانی وجود داشته است. در این خصوص رئیسی با تک تک وزرا در مقطع انتقال دولت دوازدهم به سیزدهم دیدار کردند، همه وزرا و معاونین دولت دوازدهم رفتند و با ایشان صحبت کردند. از طرفی معاونین و وزرای دولت دوازدهم نیز به این مسئله پی بردند که رئیسی نسبت به شنیدن و دریافت اطلاعات و گزارش‌ها گوش شنوا دارند.

ابتکار افزود: خود من هم درباره موضوعات و مسائل حوزه محیط زیست و حوزه زنان با رئیسی صحبت کردم و یک ساعت و ۲۰ دقیقه ایشان به سخنانم گوش دادند. خیلی با دقت و انگیزه گوش می‌دادند؛ یکی از مشکلات امروز حکمرانی این است که مردم خیلی از دستاورد‌ها را نمی‌توانند لمس کنند چرا که سیاست‌ها به گونه‌ای در دولت‌های بعدی تغییر می‌کند. رئیسی نیز دقیقاً همین نگاه را داشت و تاکید داشت که باید این کار‌ها ادامه پیدا کند. تفکر ایشان در این موضوع خیلی روشن بود و می‌خواست کار‌ها به نتیجه برسد و این امر برای ما مشهود بود، هرچند کار اجرایی فراز و نشیب خودش را دارد؛ به همین دلیل مسیر این دولت باید ادامه داشته باشد.

معاون رئیس‌جمهوری در دولت‌های اصلاحات و تدبیر و امید در پایان با اشاره به تلاش برخی رسانه‌های معاند و برانداز برای شکستن فضای همدلی ایجاد شده گفت: متاسفانه برخی هم در داخل با برنامه به دنبال از بین بردن این حس همدلی هستند، اما جریانات سیاسی باید هوشمندانه این تلاش‌های مذبوحانه را ناکام بگذارند.

ارسال نظرات
پربازدیدها
پربحث ترین ها
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
پرطرفدارترین ها