تیتر امروز

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند
در گفتگوی دیدار با یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل مطرح شد

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند

اگر ظرف چند روز آینده، نشستی اینچنینی صورت نگیرد، نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد که آیا ملاقات پوتین و ترامپ، موفقیت‌آمیز بوده یا خیر و اگر بوده تا چه میزان موفقیت به همراه داشته است.
در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در این مناسکِ ظاهری هویت به دست می‌آید، اما حقیقت، نه/ ارزش هر انسان به قدر اندیشه، شفقت و مهربانی او نسبت به مردم است
در سی‌وهشتمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

در این مناسکِ ظاهری هویت به دست می‌آید، اما حقیقت، نه/ ارزش هر انسان به قدر اندیشه، شفقت و مهربانی او نسبت به مردم است

در سی‌وهشتمین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با اربعین حسینی منتشر می‌شود با ناصر مهدوی، روشنفکر دینی و استاد دانشگاه با موضوع "اربعین در عصر حاضر" گفت‌و‌گو کردیم.
جوکار در خصوص تعیین تکلیف انتخابات شورا‌ها مطرح کرد

بررسی طرح برگزاری انتخابات شورا‌ها با فعالیت ۳ ساله

محمدصالح جوکار، رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس در خصوص تعیین تکلیف انتخابات شورا‌ها گفت: طرحی مطرح است که این دور از انتخابات شورا‌ها در زمان مقرر پیشین برگزار، اما دوره آتی شورا‌ها برای ۳ سال تشکیل شود تا دوره بعدی انتخابات شورا‌ها با انتخابات ریاست جمهوری همزمان و برای یک دوره ۴ ساله تشکیل شود.

کد خبر: ۱۶۵۸۲۱
۱۰:۴۹ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۳

بررسی طرح برگزاری انتخابات شورا‌ها در سال ۱۴۰۴ با فعالیت ۳ ساله

دیدارنیوز: رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس در خصوص تعیین تکلیف انتخابات شورا‌ها گفت: طرحی مطرح است که این دور از انتخابات شورا‌ها در زمان مقرر پیشین برگزار، اما دوره آتی شورا‌ها برای ۳ سال تشکیل شود تا دوره بعدی انتخابات شورا‌ها با انتخابات ریاست جمهوری همزمان و برای یک دوره ۴ ساله تشکیل شود.

محمدصالح جوکار در گفتگو با خانه ملت، در خصوص تعیین تکلیف انتخابات شورا‌ها گفت: براساس قانون، انتخابات شورا‌ها و ریاست جمهوری باید همزمان برگزار شده و یا با تصویب مجلس، فعالیت شورا‌ها یک دوره می‌تواند تمدید و یا منحل شود.

رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به حادثه اخیر و تاکید قانون اساسی بر لزوم برگزاری انتخابات ریاست جمهوری طی ۵۰ روز آتی و عدم برگزاری انتخابات شورا‌ها بطور همزمان با انتخابات ریاست جمهوری و از آنجایی که امکان بررسی صلاحیت تعداد زیادی از داوطلبیان انتخابات شورا‌ها در مدت زمان کوتاه و تشکیل هیات‌های اجرایی و نظارت وجود ندارد با هماهنگی و توافق صورت گرفته با وزارت کشور و شورای نگهبان و براساس تبصره ماده ۱۰۰ آیین نامه داخلی مجلس طرحی در مجلس مطرح می‌شود که این دور از انتخابات شورا‌ها در زمان مقرر پیشین برگزار، اما دوره آتی شورا‌ها برای ۳ سال تشکیل شود تا دوره بعدی انتخابات شورا‌ها با انتخابات ریاست جمهوری همزمان و برای یک دوره ۴ ساله تشکیل شود.

وی اضافه کرد: این طرح در نوبت صبح مطرح و پس از اعلام نظر نمایندگان در مورد کلیات آن در جلسه کمیسیون شورا‌ها بررسی خواهد شد و در جلسه نوبت عصر جزییات مطرح می‌شود.

جوکار بیان کرد: با توجه به اینکه ۱۰ تا ۱۵ درصد شورا‌ها در شرایط فعلی در کشور به دلایل مختلف حقوقی منحل شده اند، تداوم دوره اخیر شورا‌ها تصمیم درستی نمی‌توانست باشد همین طور حقوق مردم در انتخاب نمایندگان محلی خود در صورت تمدید دوره شورا‌ها ضایع می‌شد، بنابراین طرح فعلی بهترین مسیر برای اصلاح شرایط فعلی است.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۲۵ مرداد
امروز شنبه ۲۵ مرداد
امروز شنبه ۲۵ مرداد
امروز شنبه ۲۵ مرداد