تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مقامات آمریکا در حمایت کورکورانه از تل‌آویو تنها هستند

کنعانی: حمایت از عضویت فلسطین، گویای انزوای اسرائیل و آمریکا است

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: رای قاطع جامعه جهانی در حمایت از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد، به روشنی گویای انزوای بین‌المللی اسرائیل و آمریکا در جامعه جهانی است.

کد خبر: ۱۶۵۲۵۵
۱۹:۲۴ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳

کنعانی

دیدارنیوز: ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان می‌گوید که اسرائیل در منزوی‌ترین شرایط تاریخ جعلی خود به سر می‌برد.

در پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه ایکس آمده است: «حمایت‌های پیدا و پنهان مقامات آمریکا از اقدامات جنایتکارانه صهیونیست‌ها در غزه، در شرایطی است که اجماع بین‌المللی بیش از هر زمان دیگری در حمایت از مظلومیت مردم فلسطین شکل گرفته و یکصدا نفرت از ارتکاب نسل کشی کوچ اجباری اشغالگری  و کودک کشی  صهیونیست‌ها را فریاد می‌زنند.

رژیم صهیونیستی در منزوی‌ترین شرایط تاریخ جعلی خود به سر می‌برد و مقامات آمریکا در حمایت کورکورانه از آن حتی در بین مردم خود نیز تنها هستند.

رای قاطع جامعه جهانی در حمایت از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد، به روشنی گویای انزوای بین‌المللی رژیم صهیونیستی و آمریکا در جامعه جهانی است.»

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها