تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
یک روزنامه اسرائیلی ادعا کرد

جنگ غزه؛ انگیزه اسرائیل از عقب‌نشینی چه بود؟

روزنامه «هاآرتص» به نقل از افسران ارشد ارتش اسرائیل، ابراز امیدواری کرد که عقب نشینی ارتش جنایتکار نتانیاهو از جنوب نوار غزه منجر به خروج عوامل مسلح از مخفیگاه‌هایشان بشود.

کد خبر: ۱۶۳۷۱۵
۱۷:۳۷ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۳

جنگ غزه؛ انگیزه اسرائیل از عقب‌نشینی چه بود؟

دیدارنیوز: روزنامه «هاآرتص» طرح محرمانه اسرائیل در پشت خروج تمامی نیرو‌های ارتش از جنوب نوار غزه در یکشنبه گذشته و باقی گذاشتن نیرویی محدود برای تداوم عملیات در کل نوار غزه را فاش کرد.

به نقل از العربیه، این روزنامه سه‌شنبه ۲۱ فروردین به نقل از افسران ارشد ارتش اسرائیل، ابراز امیدواری کرد که عقب نشینی ارتش از جنوب نوار غزه منجر به خروج عوامل مسلح از مخفیگاه‌هایشان بشود.

طبق گفته افسران اسرائیلی، عقب‌نشینی از نوار غزه به دلیل خستگی ناشی از نبرد‌ها و نه به نشانه حسن نیت نسبت به مذاکرات مبادله اسیران انجام گرفت.

این افسران تاکید کردند که بی فایده بودن حضور گسترده ارتش اسرائیل در غزه، موضوعی شناخته شده است و بدون پیشروی به مواضع جنگی جدید، جان بسیاری از سربازان به خطر خواهد افتاد.

خروج عوامل مسلح از مخفیگاه‌ها

همین منابع امیدوارند که این عقب‌نشینی به خروج عوامل مسلح از مخفیگاه‌های خود بیانجامد، حتی اگر به بهای پرتاب موشک‌ها تمام شود.

از سویی هرزی هالیوی، رئیس ستاد ارتش اسرائیل روز دوشنبه ادعا کرد: «تداوم جنگ در غزه در حالی است که مقامات حماس همچنان مخفی هستند و ما دیر یا زود به آن‌ها خواهیم رسید».

هالیوی مدعی شد: «ما در حال حرکت به جلو هستیم و به کشتن تروریست‌های بیشتر و نابودی زیرساخت‌های عوامل مسلح بیشتر، ادامه خواهیم داد. تیپ‌های حماس را در هیچ بخشی از نوار غزه باقی نخواهیم گذاشت»

به گفته فرماده ارتش اسرائیل، برنامه‌های اجرایی برای ارتش اسرائیل وجود دارند که به محض تصمیم گیری در موردشان به اجرا در خواهند آمد.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين