تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
اعتراض برخی نمایندگان مجلس به وضعیت بحرانی ارز و طلا در دولت رئیسی

نوروزی خطاب به رئیس‌جمهور: اگر «فرزین» قادر به مدیریت بانک مرکزی نیست، سمتش را واگذار کند

رحمت الله نوروزی، نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت بازار ارز در دولت ابراهیم رئیسی، گفت: آقای رئیسی اگر فرزین رئیس بانک مرکزی نمی‌تواند این بانک را مدیریت کند، سمت خود را واگذار کند. اینکه من مسئولیت ندارم به چه معنا است؟ آقای فرزین شما در بحث ارز ترجیحی و بازار آزاد مسئول هستید.

کد خبر: ۱۶۳۶۳۹
۱۳:۰۱ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۳

تذکر نوروزی؛ اگر «فرزین» قادر به مدیریت ارز نیست، سمتش را واگذار کند

دیدارنیوز: نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس گفت: آقای فرزین اگر قادر به مدیریت بازار ارز نیست، سمت خود را واگذار کند.

رحمت الله نوروزی در نشست علنی امروز (دوشنبه، ۲۰ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی ضمن تبریک عید سعید فطر یاد و خاطره شهدای سوریه و چابهار و راسک را گرامی داشت و گفت: رژیم صهیونیستی بداند خون پاک این شهدا ریشه این دولت پلید را خواهد کند.

نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس خطاب به رئیس جمهور، تصریح کرد: آقای رئیسی اگر آقای فرزین رئیس بانک مرکزی نمی‌تواند این بانک را مدیریت کند سمت خود را واگذار کند، اینکه من مسئولیت ندارم به چه معنا است؟ آقای فرزین شما در بحث ارز ترجیحی و بازار آزاد مسئول هستید.

وی ادامه داد: در صورت تداوم این روند مردم پول خود را از بانک‌ها خارج و در بازار ارز سرمایه گذاری خواهند کرد.

نوروزی خطاب به وزیر جهاد کشاورزی، گفت: در بحث قیمت کلزا و جو در شرایطی که در فصل برداشت قرار داریم شورای قیمت گذاری اقدامی نکرده و علت افزایش ۴۰ درصدی قیمت کود در سال ۱۴۰۳ چیست؟

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، افزود: هیات عالی نظارت هرچه سریع‌تر نظر خود را نسبت به تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و قراردادی اعلام کند و بالغ بر ۳ میلیون نفر چشم انتظار اجرای این مصوبه هستند.

وی ادامه داد: همچنین مابه التفاوت افزایش حقوق فرهنگیان برای اجرای رتبه بندی معلمان باید هرچه سریع‌تر در دستورکار دولت قرار گیرد، وزیر آموزش و پرورش در این رابطه باید در دولت از حق فرهنگیان دفاع کند.

به نقل از خانه ملت، این نماینده مردم در مجلس یادآور شد: افزایش قیمت چندبرابری جرائم راهنمایی و رانندگی در این شرایط اقتصادی چه دلیلی دارد؟ جرائم ۶۰۰ الی ۷۰۰ هزار تومانی در این تورم بالای ۴۰ درصد چه توجیهی دارد؟ در این شرایط باید کمک حال مردم باشیم.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر