تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

غذای مناسب برای افطار

در ماه مبارک رمضان، مصرف غذا‌های مقوی و در عین حال سبک همچون سوپ، شیر و عسل، آش سبک و کم حبوبات و... باید مورد توجه واقع شود.

کد خبر: ۱۶۲۶۳۴
۱۲:۱۸ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۲

غذای مناسب برای افطار

دیدارنیوز: پس از ساعت‌های طولانی که بدن هیچ مواد غذایی دریافت نکرده است و حالا نیاز به انرژی کافی دارد، اینکه چه غذایی در افطار بخوریم تا نیاز بدن را تامین کنیم اهمیت بسیار بالایی دارد. به همین دلیل خوردن غذا‌های مقوی و در عین حال سبک همچون سوپ، شیر و عسل، آش سبک وکم حبوبات و... باید مورد توجه واقع شود.

با توجه به آغاز ماه رمضان رعایت برخی نکات برای وعده افطار بسیار مهم است تا به خوبی از مزایای روزه‌داری برخوردار شوید. در وعده افطار باید ضمن پرهیز از پرخوری، از غذا‌های سبک و در عین حال پر انرژی استفاده شود و سعی کنید که غذای خود را به آرامی بجوید.

هنگام افطار بدن نیاز به یک منبع انرژی به شکل گلوکز دارد که کاهش قند خون در ساعات روزه داری را جبران کند بنابراین مصرف یک لیوان آب گرم، چای کمرنگ و یا یک لیوان شیر گرم همراه با خرما یا عسل در شروع افطار، استفاده از غذا‌های سبک مثل فرنی، شیربرنج، نان و پنیر و سبزی که یکی از عادات خوب غذایی ایرانی است و انواع سوپ کم چرب، آش کم حبوبات و سبک، حلیم بــدون روغن که منبع خوبی از مواد نشاسته‌ای، فیبر، پتاسیم و منیزیوم غذای مناسبی برای افطاردر این ایام است و بسیار برای تامین انرژی مورد نیاز می‌تواند کمک‌کننده باشد.

سیب زمینی آب پز، سبزی‌های پخته مثل کدو، کلم، گل کلم، هویج و نخود فرنگی، تخم مرغ آب‌پز، کره و عسل نیز غذا‌های مناسبی برای افطار هستند.

اما مسئله مهم این است که خوردن آش‌های غلیظ و چرب که مقدار زیادی پیاز داغ و نعناع داغ دارد همچنین حبوبات فراوان به‌دلیل ایجاد مشکلات گوارشی در وعده افطار مناسب نیست و توصیه نیز نمی‌شود همچنین مصرف بامیه و زولبیا که دارای مقادیر زیادی قند و چربی، اسید‌های چرب اشباع و ترانس است، بسیار محدود شود.

به نقل از دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، به‌طور کلی زیاده روی در مصرف مواد قندی و شیرین از جمله حلوا، شله زرد خیلی شیرین و ... در وعده افطار علاوه بر اینکه منجر به اضافه دریافت انرژی و چاقی می‌شود، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن نیز می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی