تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

محمدمهدی زاهدی: از طرح استیضاح وزیر آموزش‌وپرورش خبر ندارم و امضا هم نکرده‌ام

News Image Lead

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اظهار بی‌اطلاعی از طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش، اعلام کرد من هیچ طرحی برای استیضاح وزیر آموزش و پرورش را امضا نکرده‌ام.

کد خبر: ۱۵۹۵۰
۱۳:۲۵ - ۱۴ آذر ۱۳۹۷
دیدارنیوز - محمدمهدی زاهدی در گفت‌وگو با خبرگزاری پانا، خبر خبرگزاری دفاع پرس با تیتر «استیضاح بطحائی با 60 امضا کلید خورد/ فساد اخلاقی در مدارس یکی از محورهای استیضاح» را تکذیب کرد و گفت: «امروز متوجه شدم این خبرگزاری از قول بنده چنین خبری منتشر کرده است، خواهش میکنم تکذیبیه بنده را اعلام کنید که من چنین خبری را به جایی اعلام نکرده‌ام.»

او ادامه داد: «من از طرحی به نام استیضاح وزیر آموزش و پرورش اطلاع ندارم و اصلی چیزی را امضا نکرده‌ام.»

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: «من منکر مشکلات آموزش و پرورش نیستم، باید بررسی کنیم که آیا این مشکلات مربوط به دوره فعلی است یا به صورت سیستماتیک از گذشته تاکنون به ارث رسیده است.»

زاهدی گفت: «بحث رتبه‌بندی معلمان یک مطالبه جدی است و واقعا این مطالبه را داریم، مشکلات دیگری از قبیل کمبود نیروی انسانی و مدارس طبیعت و خبرهایی مانند 2030 که گاهی منتشر می‌شود، اینها و مشکلات دیگر مواردی هستند که باید بررسی شود.»

حرکت‌های وزیر آموزش و پرورش را مثبت می‌بینم

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی گفت: «در مجموع من حرکت‌های وزیر آموزش و پرورش را مثبت می‌بینم هرچند که نقاط ضعفی در زیرمجموعه‌های ایشان وجود دارد.»

او گفت: «فکر می‌کنم وجه غالب کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی موافق وزیر آموزش و پرورش هستند به شرطی که ساماندهی‌هایی را انجام دهند.»

زاهدی در پایان تاکید کرد: «من استیضاح وزیر آموزش و پرورش را امضا نکرده‌ام بلکه استیضاج وزیر علوم را امضا کرده‌ام. خبری که دفاع پرس از من نقل کرده است که من گفته‌ام استیضاح بطحایی کلید خورده است و فساد اخلاقی در مدارس از محورهای استیضاح است را تکذیب می‌کنم و من اصلا چنین حرفی نگفته‌ام.»


ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها